Life

Cristina Demetrescu, horoscop pentru ultima parte a lunii mai 2023. Cele trei zodii care dau marea lovitură: ”Sunt pe plus”

Cristina Demetrescu, previziuni pentru ultima parte a lunii mai 2023. Trei zodii dau marea lovitură și stau foarte bine cu banii.
15.05.2023 | 21:37
Cristina Demetrescu horoscop pentru ultima parte a lunii mai 2023 Cele trei zodii care dau marea lovitura Sunt pe plus
Cristina Demetrescu a anunțat ce zodii dau lovitura în ultima parte a lunii mai 2023. Sursa foto: Captură YouTube, Pinrerest/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu a dezvăluit horoscopul pentru ultima parte a lunii mai 2023 și anunțat vești bune pentru trei zodii, care vor avea succes. Acești nativi se bucură de noroc în plan financiar.

Cristina Demetrescu, horoscop pentru ultima parte a lunii mai 2023

Astrologul Cristina Demetrescu a anunțat previziunile pentru următoarele două săptămâni. Jupiter intră în zodia Taur, ceea ce înseamnă vești bune pentru o mare parte dintre nativi, mai ales în plan financiar. Unele zodii se vor bucura de succes în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

“Intră Jupiter, cea mai bună dintre planete, după 12 ani în zodia Taurului, pe data de 16 mai și Taurul se eliberează de toată karma, Eclipsa care a fost. Vom mai avea o lună nouă în Taur, deci toate lucrurile bune vin la ei. Era normal cumva ca Taurul să se purifice în această perioadă.

Marele benefic intră în Taur după 12 ani, care este zodia banilor și aduce bunăstare, profit din investiții. Jupiter nu ne bagă în traistă, dar celor ingenioși, care au idei, le dă curaj să plece la drum. Se anunță tranzacții bune, investiții, muncă. Va urma o perioadă bună pentru cei care jonglează cu aceste pârghii financiare.

ADVERTISEMENT

Oamenii pot scăpa de datorii, pot avea mai mulți bani în buzunar, pot învăța să își negocieze salariul, pentru că sunt persoane care nu se apreciază la adevărata lor valoare”, a explicat astrologul la Pro TV, în cadrul emisiunii Vorbește lumea.

Trei zodii vor da marea lovitură. Au un mare noroc la bani

Planeta Jupiter se va afla pe casa banilor, în cazul nativilor Berbec. Sunt vizați banii obținuți din muncă proprie. Își pot organiza salariul sau pot face investiții, dar sunt avantajați mai ales cei care vor să devină independenți și să nu mai lucreze pentru nimeni. Din punct de vedere financiar, acești nativi stau foarte bine în a doua jumătate a lunii mai.

ADVERTISEMENT

Pentru nativii zodiei Taur va fi o perioadă prosperă. Planeta Jupiter le aduce noroc și viziune, dar și diverse șanse, precum cea de a călători în străinătate. Taurii vor avea ambiția de a investi banii pe care i-au strâns și vor începe să se bucure mai mult de viață.

În viața lor personală au loc mai multe evenimente. Potrivit astrologului Cristina Demetrescu, cei care vor să-și întâlnească marea iubire, să se căsătorească sau să facă un copil vor avea surprize plăcute.

ADVERTISEMENT

Și Balanțele sunt norocoase atunci când vine vorba de bani. Apar profituri și din alte surse decât din salariu, cum ar fi prin căsătorie, parteneri, comisioane sau dividende. Ar putea vinde anumite proprietăți, dar pot beneficia și de anumite despăgubiri în urma proceselor.

Ce a anunțat Cristina Demetrescu pentru celelalte zodii, în a doua parte a lunii mai 2023

Cristina Demetrescu a venit cu vești bune și pentru alte semne zodiacale. De exemplu, Gemenii au o perioadă bună pentru sănătatea fizică, dar și cea mintală. Vor fi mai liniștiți, vor avea parte de o eliberare și vor putea găsi niște soluții pentru anumite probleme. Și Săgetătorii vor sta bine din punctul de vedere al sănătății.

De asemenea, Racii sunt înconjurați de oameni care îi sprijină în tot ceea ce fac. Leul este și el favorizat de astre și se va bucura de succes în plan profesional. Va avea parte de apreciere.

Fecioarele pot călătorii pentru studii sau în interes de serviciu, iar pentru ele se deschid noi orizonturi, chiar dacă în afara țării. Scorpionilor le merge bine în plan amoros și chiar pot ajunge la căsătorie. De altfel, le merge bine și în plan profesional. Și nativii Capricorn au noroc în dragoste.

Pentru Vărsători, astrele anunță liniște și sănătate, dar și noi începuturi. Peștii pot învăța lucruri noi și pot începe cursuri de recalificare. Îi pot învăța și pe alții ceea ce știu.

ADVERTISEMENT