Life

Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru luna ianuarie. Nativii Leu riscă să ajungă la divorț

Luna ianuarie este marcată de schimbări pe toate planurile pentru nativii fiecărei zodii. Mercur retrograd cauzează apariția unor discuții în contradictoriu și a unor cheltuieli neprevăzute.
17.01.2022 | 12:51
Cristina Demetrescu previziuni astrale pentru luna ianuarie Nativii Leu risca sa ajunga la divort
Zodiile trebuie să fie atente la cheltuieli în luna ianuarie. Sursa: Captură ecran
ADVERTISEMENT

Mercur este retrograd, iar începutul anului va fi unul plin de provocări pentru toate zodiile. Multe schimbări neașteptate se vor produce în viața oamenilor.

Astrologul Cristina Demetrescu a dezvăluit, luni, în emisiunea Vorbește lumea, evenimentele astrale care vor avea un impact foarte mare asupra zodiilor, în luna ianuarie.

ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru luna ianuarie

Berbec

Berbecii pot avea probleme legate de un grup de care aparțin, fie că este vorba de familie sau de locul de muncă. Nu stau bine cu comunicarea și vor încerca să forțeze ceva ce nu poate fi forțat, din această cauză se vor isca mai multe discuții. În plan profesional, așteaptă anumite promovări, schimbări, care vor întârzia să apără până în luna februarie.

Taur

Nativii zodiei Taur vor trebui să plătească taxe sau amenzi, care le vor afecta bugetul în această perioadă. Nu este bine să-și facă planuri de vacanță, investiții sau anumite programări, deoarece acestea se pot anula.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Studenții care urmează să intre în sesiune trebuie să fie atenți, deoarece se poate lăsa cu restanțe. Nativii Gemeni își doresc să ducă la bun sfârșit, cu orice preț, anumite planuri care, momentan, nu duc nicăieri. Din această cauză pot avea cheltuieli mari și inutile.

Rac

Este recomandat ca Racii să nu facă investiții care nu sunt necesare, deoarece i-ar putea pune în încurcătură. Aceștia trebuie să se rezume la acele cheltuieli obligatorii, precum mersul la medic sau plata facturilor lunare. În plan emoțional, luna ianuarie este marcată de discuțiile cu partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii vor avea probleme complicate în plan conjugal. Există riscul unui divorț și chiar al unui proces. Vor avea  parte de mult stres la locul de muncă, unde vor exista discuții despre program și salariu, iar acest lucru le va produce și foarte mult stres. Totuși, vor reuși să-și ducă la bun sfârșit planurile.

Luna ianuarie aduce evenimente cu impact puternic asupra zodiilor

Fecioară

Se poate schimba ceva la locul de muncă, iar acesta lucru le va face să se adapteze mai greu. Fecioarelor nu le convine, neapărat, atmosfera, însă se vor adapta. În plan sentimental, apar surprize. Pot transforma o prietenie într-o relație sau mai pot oferi o șansă partenerului actual.

ADVERTISEMENT

Balanță

În luna ianuarie, educația copiilor le va da de furcă Balanțelor. Trebuie să-și regândească programul și timpul petrecut alături de cei mici. Vor avea nevoie de puțin ajutor în familie și se gândesc serios să angajeze o bonă.

Scorpion

Scorpionii vor avea nevoie de reparații în casă și trebuie să pună bani de-o-parte pentru asta. Este recomandat să evite călătoriile, aglomerația și să nu semneze contracte.

Săgetător

Nativilor acestei zodii le este limitată libertatea de mișcare. Este posibil să li se strice mașina sau să rămână fără permis. Programul s-ar putea să le fie dat peste cap și trebuie să acorde mai multă importanță comunicării cu cei din jur.

Capricorn

Capricornii se gândesc de mult timp la o casă, dar nu sunt încă deciși să ducă la bun sfârșit o astfel de investiție. În plan emoțional, luna ianuarie le aduce melancolie. Se tot gândesc la trecut și pot contacta anumite persoane, deoarece au nevoie de suport emoțional.

Vărsător

E  foarte probabil că Vărsătorii să se răzgândească asupra unor promisiuni și angajamente pe care le au față de prieteni. Planurile se pot da peste cap și este bine să își recalculeze aceste decizii. Trebuie să fie mai atenți față de sănătate și să încerce să găsească remedii pentru afecțiunile de care suferă.

Pești

Nativii acestei zodii își vor face, de asemenea, analize medicale,  însă este bine să nu acționeze impulsiv, în cazul în care iau în calcul o intervenție chirurgicală. E necesar să aștepte până în luna martie, pentru a avea toate răspunsurile. Apar discuții în relațiile cu prietenii. De altfel, e posibil să reînnoade prietenii din trecut, pe care le considerau încheiate.

ADVERTISEMENT