Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Rac de pe 18 ianuarie 2022. Berbecii și Leii, în vizor

Află ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Rac, fenomen astrologic care va avea loc pe 18 ianuarie 2022. Berbecii și Leii primesc sfaturi prețioase de care e bine să țină cont.
14.01.2022 | 10:31
Ce sa nu faci in timpul Lunii Pline din zodia Rac de pe 18 ianuarie 2022 Berbecii si Leii in vizor
Ce să nu faci în timpul Lunii Pline în zodia Rac, pe 18 ianuarie 2022. Foto: astrobutterfly.com
ADVERTISEMENT

Îți spunem ce să nu faci în timpul fenomenului de Lună Plină în zodia Rac, care are loc pe 18 ianuarie 2022. Multe zodii vor avea prilejul de a se remarca în fața celorlalți, chiar dacă în continuare unele temeri nu vor dispărea 100%.

Luna Plină din Rac ne îndeamnă la mai mult curaj, dar și la atenție sporită în acțiunile noastre de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

O serie de zodii au șansa de a se ridica de jos, cu condiția să nu exagereze cu anumite obiceiuri de care încă nu se pot desprinde.

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Rac pe 18 ianuarie 2022

Berbec: Nu face pe eroul la locul de muncă și nu arăta cu degetul spre ceilalți pentru nereușitele tale. Apar situații tensionate pe care va trebui să le gestionezi cu răbdare și calm.

ADVERTISEMENT

Taur: Nu lăsa pe mâine ce poți face azi. Profită de cheful și de energia zilei de 18 ianuarie și du la capăt proiectele care au stat într-un sertar.

Gemeni: E pentru prima oară după mult timp în care ar fi bine să nu te poziționezi într-un conflict, chiar dacă ai cele mai nimerite sfaturi. Fii spectator.

ADVERTISEMENT

Rac: Nu ai motive de îngrijorare, însă astrele te sfătuiesc să nu mai visezi cu ochii deschiși. Poți să începi să faci lucruri pe care până acum doar le aveai trecute pe hârtie.

Leu: Ești în vizorul astrelor, însă de data asta e de bine. Primești un ajutor aproape divin și trebuie să profiți de oportunittea care apare în calea ta. Nu căuta nod în papură!

ADVERTISEMENT

Fecioară: Nu te mai preocupa pentru ceilalți, câtă vreme observi că pe ei îi doare undeva de propriile lor necazuri. Fii puțin mai egoist.

Balanță: Discuțiile aprinse se pot acutiza când ți-e lumea mai dragă. Pune piciorul în prag și nu mai lăsa pe nimeni să interpreteze ce faci după bunul lor plac.

Peștii trebuie să fie mai îngăduitori cu ei înșiși

Scorpion: Nu pune răul în față. Încearcă să-ți păstrezi optimismul oricât de greu ți s-ar părea.

Săgetător: Trebuie să iei decizii împreună cu persoana iubită, așa că lasă-l și pe partenerul tău să-și spună punctul de vedere.

Capricorn: Simți că ești epuizat, că nu mai poți face față tensiunilor. Poate că ai nevoie de o pauză, de o mică vacanță undeva.

Vărsător: Nu sta pe gânduri foarte mult și pornește cu încredere la drum în planul tău profesional. 18 ianuarie aduce mulți bani.

Pești: Nu te mai simți descurajat văzând cum au evoluat lucrurile pe plan sentimental pentru tine. Este momentul să privești totul cu mai multă îngăduință.

 

ADVERTISEMENT