Life

Cristina Demetrescu știe ce se va întâmpla în 2024. Veștile sunt foarte bune

Ce se va întâmpla în anul 2024. Cristina Demetrescu știe veștile pentru viitorul an și le-a împărtășit cu toată lumea.
11.10.2023 | 13:29
Cristina Demetrescu stie ce se va intampla in 2024 Vestile sunt foarte bune
Cristina Demetrescu știe ce se va întâmpla în 2024. Foto: Colaj Fanatik / Captură Youtube și Pinterest
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu a făcut unele previziuni pentru anul 2024. Aceasta a fost prezentă la emisiunea în oglindă a lui Mihai Ghiță, unde a vorbit despre anul viitor.

Cristina Demetrescu știe ce se va întâmpla în 2024

Celebrul astrolog a spus că în anul 2024 vom asista la foarte multe adevăruri expuse. „O să cadă cortine”, a spus aceasta, iar acest proces va dura până în 2026.

ADVERTISEMENT

Tot în această perioadă se vor face descoperi de tot soiul, de la unele groaznice până la personalități incredibile.

Anul 2024 va fi unul mai liniștit decât anul 2023 și nu vor mai exista tragedii în care țara noastră să fie implicată.

ADVERTISEMENT

„Lucrurile nu sunt atât de agitate, este vorba despre această planetă Saturn în Pești. Ne mirăm în fiecare zi și aflăm faptul că în România 2023 se întâmplă lucruri atroce, despre care noi nu știam nimic, cum ar fi azilele de bătrâni sau tot felul de lucruri de genul acesta.

Cortine o să mai cadă, până în februarie 2026 cât va sta Saturn în Pești. Este era marilor descoperiri și de personalități, de caractere, tot felul de lucruri care au fost ascunse, se vor tot descoperi.”, a declarat Cristina Demetrescu, în cadrul emisiunii „În oglindă”.

ADVERTISEMENT

Ce ne așteaptă în anul 2024

Anul 2024 depinde foarte mult de mentalitatea pe care o avem. Pentru unele persoane poate fi un an de sacrificiu și de suferință, în funcție de ceea ce proiectează pentru viața lor.

Pentru alte persoane este o perioadă în care pot găsi soluții inedite și în care ajung să se cunoască mult mai bine pe ei înșiși.

ADVERTISEMENT

„Este o perioadă de sacrificiu, de suferință, o perioadă în care poate unii trebuie să sacrifice ceva, ca să le fie bine, dar este și o perioadă în care putem să aprofundăm mai mult tainele ființei noastre și să găsim niște soluții în fața unor situații care nu depind de noi.

Nu depinde de noi felul în care lumea se mișcă, evoluează, astea sunt niște cicluri pe care noi nu le putem opri și nu vom putea niciodată. Noi am evoluat, ne putem bucura de foarte multe lucruri.”, a continuat aceasta.

Chiar dacă nu putem controla ceea ce se întâmplă în afară, putem controla acest se întâmplă în lumea noastră interioară. Tot noi trebuie să stabilim cum reacționăm în fața unor stimuli negativi.

În 2024, toată lumea ar putea avea o viață mai bună, spune Cristina Demetrescu. Dar depinde de noi!

„Toți am putea să o ducem mult mai bine. Predicțiile și mișcarea acestor planete este ceva de care noi trebuie să ne folosim. Dar trebuie să ne folosim combinând-o cu viziunea noastră”, a mai spus astrologul.

ADVERTISEMENT