Life

Cristina Demetrescu știe ce zodii au parte de mari provocări. Perioadă foarte bogată în prima jumătate a lunii octombrie

Cristina Demetrescu a dezvăluit ce zodii vor avea parte de provocări mari în prima jumătate a lunii octombrie. Va fi o perioadă foarte bogată.
03.10.2023 | 22:09
Cristina Demetrescu stie ce zodii au parte de mari provocari Perioada foarte bogata in prima jumatate a lunii octombrie
Zodiile care vor avea parte de provocări, dezvăluite de Cristina Demetrescu. Sursa foto: Pro TV, nypost.com/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Astrologul Cristina Demetrescu a dezvăluit ce zodii vor avea parte de provocări uriașe în prima jumătate a lunii octombrie. Va fi o perioadă încărcată pentru acești nativi.

Cristina Demetrescu a spus ce zodii au parte de mari provocări în prima jumătate a lui octombrie

Astrologul a făcut câteva previziuni pentru cele 12 zodii, influențate de Eclipsa de Soare pe zodia Balanței. Din punct de vedere astral, va fi o perioadă destul de bogată.

ADVERTISEMENT

“E o perioadă foarte bogată, Leii au scăpat de Luna neagră, de Lilith, care a intrat în zodia Fecioarei şi intră şi Venus, care este micul noroc.

Este şi Saturn acolo în opoziţie, iar aceasta este mai degrabă o axă a suferinţei, provoacă îngrijorare în ce priveşte banii, cheltuielile, căsătoria, e stare de frământare mai degrabă”, a explicat astrologul.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecii ar trebui să fie atenți la sănătate în perioada vizată de astrolog, pentru că pot apărea diverse riscuri. Totodată, trebuie să aibă grijă la discuțiile cu partenerul de cuplu. Pot apărea cheltuieli neplanificate și e bine să aibă niște bani puși deoparte.

Taur

Este posibil ca acești nativi să nu aibă prea multă inspirație, în cazul în care au nevoie să fie creativi. La job apare o persoană care s-ar putea să îi dea peste cap și e bine să fie atenți la interacțiunile cu alții. În plan amoros pot apărea acuzații din partenerului.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii ar trebui să fie mai atenți la sănătatea părinților și la persoanele care lucrează în casele lor. Trebuie să-și curețe locuința de energiile negative. Copiii acestor nativi riscă să se aleagă cu cicatrici.

Rac

Apar discuții cu membrii familiei și cu vecinii, lucru care îi preocupă pe Raci. E bine să fie atenți dacă au de făcut drumuri, mai ales dacă se confruntă cu probleme de sănătate sau iau diverse medicamente. S-ar putea să vină în vizită o rudă și pot apărea tensiuni cu copiii.

ADVERTISEMENT

Leu

Acești nativi sunt nevoiți să facă diverse cheltuieli pentru sănătate sau pentru că sunt obligați. Comunicarea este vizată în această perioadă, așa că e bine să-și păstreze cumpătul în orice situație. Nu trebuie să se ia după alte persoane și e bine să-și apere locuința de hoți.

Fecioară

În următoarea perioadă, aceste zodii vor fi la extreme. Vor fi momente în care preferă să fie mai retrase, altele în care să comunice mai mult. Nu ar trebui să facă împrumuturi și nici să gireze cu casa pe termen lung.

Balanță

Balanțele vor fi foarte preocupate și se vor gândi la multe aspecte. S-ar putea să se înșele atunci când vine vorba de o situație care are legătură cu planul amoros. Se pot confrunta cu depresia, a spus astrologul Cristina Demetrescu la Vorbește lumea, de la Pro TV.

Scorpion

Acești nativi simt că nu mai au foarte mult timp de prieteni, așa că sunt îndemnați să lase grupul deoparte. Unii Scorpioni sunt nevoiți să-și facă mai mult timp pentru sănătate, familie sau carieră. Devin categorici și pot să se supere foarte tare la impuls.

Săgetător

În perioada următoare, Săgetătorii ar fi bine să fie mai atenți la imagine și la decizii. Nu ar trebui să aibă întâlniri cu prietenii în perioada Eclipsei și nici să meargă la evenimente. Sunt sfătuiți să fie atenți la sănătatea lor.

Capricorn

Nativii Capricorn, în special cei care locuiesc în afara țării, trebuie să fie atenți atunci când vine vorba de acte. Se schimbă niște șefi la locul de muncă, dar și alte lucruri și nu se știe ce se va întâmpla în continuare. Pot apărea probleme și în cercul de prieteni.

Vărsător

Vărsătorii nu ar trebui să se împrumute de bani decât dacă au o urgență în această perioadă. De asemenea, e bine să nu plănuiască investiții pe banii prietenilor.

Pești

Peștii vor avea parte de cheltuieli mari și e bine să fie atenți în cazul în care călătoresc în afara țării. Trebuie să cerceteze mai bine și să nu evite problemele.

ADVERTISEMENT