Life

Cristina Demetrescu ştie ce zodii dau lovitura până la finalul verii. Se anunţă câştiguri frumoase pentru ele

Cristina Demetrescu a dezvăluit ce zodii dau lovitura până la finalul verii. Pentru semnele zodiacale vizate se anunță câștiguri frumoase în perioada următoare.
10.08.2022 | 14:04
Cristina Demetrescu stie ce zodii dau lovitura pana la finalul verii Se anunta castiguri frumoase pentru ele
Zodiile care dau lovitura până la finalul verii, dezvăluite de Cristina Demetrescu. Sursa foto: Captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Două zodii dau lovitura până la finalul verii, după cum a dezvăluit astrologul Cristina Demetrescu. Acești nativi se vor bucura de vești bune din punct de vedere financiar în perioada următoare.

Cristina Demetrescu dezvăluie ce zodii dau lovitura până la finalul verii

Fecioara este una dintre zodiile care are noroc la bani în perioada următoare. Nativii născuți în această zodie își pot valorifica anumite bunuri.

ADVERTISEMENT

Este vizat sectorul banilor care nu provin din salariu, ci aceia care provin dintr-o altă muncă. De asemenea, poate fi vorba și despre banii proveniți din moșteniri, succesiuni, parteneriate și alte resurse financiare.

Există și anumite aspecte legate de Marte din zona relațiilor cu tatăl, cu superiorii sau cu autoritățile. Aceste aspecte vor fi rezolvate mai greu și le vor provoca Fecioarelor tensiuni.

ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu a mai dezvăluit că nativii Fecioară au un anumit “blocaj” în ceea ce privește ideea de a evolua în profesia lor.

Ar trebui să învețe dacă vor ceva mai mult, a mai spus astrologul la Antena 3, în cadrul emisiunii Voi cu Voicu, realizată de Mirela Voicu.

ADVERTISEMENT

Peștii stau bine cu banii în perioada următoare

Peștii vor da și ei lovitura în plan financiar până la sfârșitul verii. Au energie și sunt în formă pentru a face bani.

Se lansează în diverse proiecte noi, desfășoară activități independente și poate chiar renunță la anumite joburi pe care le-au avut până acum.

ADVERTISEMENT

Au curaj și vor să-și manifeste și să-și exprime talentele, dar și să-și organizeze activitățile și să câștige mai bine.

Pentru nativii Pești, blocajul pornește de la faptul că nu pot comunica suficient de bine astfel încât să scape de anumite legături care îi țin captivi. Acestea sunt probleme pe care le vor rezolva destul de greu, a mai spus astrologul pentru sursa menționată.

Vor realiza că doar prin comunicare și vor rezolva problemele vor face curat în cercul de prieteni abia după luna martie 2023, cel mai probabil.

Astrologul îi îndeamnă pe acești nativi să fie atenți cu contractele de vânzare-cumpărare în această perioadă, pentru că pot ascunde escrocherii.

ADVERTISEMENT