Life

Cristina Demetrescu știe ce zodii vor avea de furcă în septembrie. Racii, bulversați de Mercur retrograd

Cristina Demetrescu cunoaște nativii care dau de greu în luna septembrie. Racii sunt dați peste cap de Mercur retrograd.
01.09.2023 | 22:30
Cristina Demetrescu stie ce zodii vor avea de furca in septembrie Racii bulversati de Mercur retrograd
Cristina Demetrescu cunoaște nativii care dau de greu în luna septembrie. Racii, dați peste cap de Mercur retrograd. Sursa foto: protv.ro / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu știe ce zodii vor avea de furcă în septembrie. Racii, bulversați de Mercur retrograd în Fecioară. Renumitul cititor în stele a dezvăluit că și planeta Venus se află în mișcare retrogradă perioada aceasta.

Cristina Demetrescu cunoaște nativii care dau de greu în luna septembrie. Racii, dați peste cap de Mercur retrograd

Cristina Demetrescu cunoaște nativii care dau de greu în luna septembrie. Astrologul a transmis că persoanele din Rac sunt date peste cap de Mercur retrograd. Oamenii vor simți un fel de frământare, prima lună de toamnă fiind una de analiză.

ADVERTISEMENT

Cititorul în stele a anunțat la Vorbește lumea, de la Pro TV, că Mercur va sta în zodia Fecioarei până pe 5 octombrie, dar nu retrograd, în timp ce Venus retrograd se va afla în nativul Leu până pe 4 septembrie. Marte intră în Balanță și vrea dreptate și să se repare legi.

Berbec

Mercur va sta în prima parte din septembrie în plan profesional. Mare atenție la activitățile pe care le poți face de două ori. Pot apărea probleme medicale și conflicte conjugale. În iubire nu primești ce îți dorești.

ADVERTISEMENT

Taur

Suferința din dragoste nu a omorât pe nimeni, dar cuvintele pot strica multe, în loc să repare. Se cere mai multă răbdare și mai mult sacrificiu. Marte stă pe Casa Sănătății și asta te poate trimite des la Urgențe.

Gemeni

Atenție sporită la comunicare, unde pot apărea gafe. Nu te simți confortabil în propria casă, vrei să schimbi ceva. Creativitatea își spune cuvântul, în timp ce bărbații sunt puși pe flirt și vor să obțină un palmares cât mai mare.

ADVERTISEMENT

Rac

E o naivitate mare în generozitate, fac cheltuieli nejustificate. Vor să știe pe toată lumea liniștită, dar într-un final realizează cât de mult au greșit. Mercur retrograd îi face să alerge după hârtii, documente. Vin și lucrări domestice în locuință.

Leu

Întâlniri importante, dar unde se cere o măsură legată de consumul de alcool, nu vrei să te faci de râs. Pot apărea accidente sau primești diverse amenzi. Bugetul se cere verificat pentru a observa care sunt pierderile, cheltuielile.

ADVERTISEMENT

Fecioară

E o perioadă în care ești foarte critic cu ceilalți, dar mai ales cu tine. Pot apărea pierderi de bani din cauza lui Mercur retrograd. Din prea mult perfecționism extrem refuzi să duci la capăt unele lucruri, nu crezi în ele. E bine să ceri sfaturi.

Balanță

S-ar putea să fii un om al extremelor și să te epuizezi. Muncești mulu și faci sarcinile altora, chiar dacă nu te simți excelent cu sănătatea și la nivel energetic. Vezi în cine îți pui încrederea, mai ales în cercul de prieteni.

Scorpion

Prietenii sunt cei mai buni îndrumători, sunt un fel de psihologi. E bine să nu mai ții nimic în tine, să vorbești și să exteriorizezi ce gândești. Nu ai o relație prea bună cu superiorii, tații sau cu autorităţile. Probleme pentru cei care au avut operații în trecut.

Săgetător

Muncești mult și ești perfecționist. Unii nativi pot face aceeași treabă și de două ori. Atenţie la derapajele de ordin spiritual și la diplomaţia faţă de prieteni pentru că s-ar putea să se strice balanța. Sinceritatea poate răni grav.

Capricorn

Apar anumite chestiuni care vin din pierderi, traume sau supărări. Indicat ar fi să renunți puțin la mentalitatea bazată pe teluric şi să te duci mai mult în zona spirituală. Este o perioadă foarte bună pentru a face asta.

Vărsător

Atenție la călătoriile în afara granițelor, nu e bine să pleci în zone cu risc. E o perioadă proastă din punct de vedere energetic și poți întâlni oameni rău-voitori. Se cere odihnă mai multă. Deschide bine ochii la orgoliile din familie, casă și relația cu partenerul.

Pești

Posibile probleme de sănătate, la bază poate fi stresul de la serviciu. Sunt unele persoane care vor să afle secretele tale și care pot scormoni prin telefon sau pun întrebări pe la spatele tău. Atenţie la unele cheltuieli, amenzi, pierderi.

ADVERTISEMENT