Life

Cristina Dorobanțu, ținută extravagantă. Cum a apărut prezentatoarea de la Kanal D în public

Cristina Dorobanțu, prezentatoarea știrilor de la Kanal D, a ajuns în centrul atenției datorită unei ținute spectaculoase. Vedeta a fost prezentă recent la un eveniment.
30.06.2022 | 00:21
Cristina Dorobantu tinuta extravaganta Cum a aparut prezentatoarea de la Kanal D in public
Cristina Dorobanțu, în centrul atenției datorită ținutei. Prezentatoarea a furat toate privirile. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil este recunoscută pentru stilul său vestimentar și pentru faptul că investește enorm în haine, genți și accesorii, lucru care s-a observat cu ochiul liber în urmă cu foarte puțină vreme.

Cristina Dorobanțu, în centrul atenției datorită ținutei. Prezentatoarea a furat toate privirile

Cristina Dorobanțu știe cum să se pună în valoare și să asorteze obiectele vestimentare din garderobă. Prezentă la ziua de naștere a milionarului Droppy, pe numele său real Ionuț Marinescu, cu care este bună prietenă, șatena a purtat o ținută extravagantă.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Kanal D a apărut în public purtând o rochie lungă, neagră, simplă, însă ce a atras atenția au fost accesoriile masive, aurii. Vedeta s-a mulat perfect pe tema impusă de omul de afaceri, și anume șatra.

Am încercat din răsputeri să mă descurc. Pe ultima sută de metri am ales ținuta. E o ținută încropită, știu că nu sună tocmai potrivit, dar uite că Bravo, ai stil, evident, m-a ajutat cu ceva, cu foarte multe de altfel și acum apar în fața voastră drăguț îmbrăcată.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc tuturor pentru complimente, chiar apreciez din suflet. Mi-am dorit să nu pun print în ținuta mea din această seară, asta pentru că deja mă știți, eu mai tot timpul aleg non-culori pentru că așa mă simt eu bine.

Am decis să accesorizez cu brățările astfel încât să fiu în temă. Este vorba de un vis, care se împlinește în seara aceasta. Așa și-a dorit sărbătoritul, să organizeze petrecerea asta, care are ca temă șatra.

ADVERTISEMENT

Știu de ceva vreme despre asta și îmi trezește amintiri extrem de frumoase. Cu siguranță, va fi o seară senzațională. Prin urmare, o să ne distrăm”, a declarat Cristina Dorobanțu pentru wowbiz.ro.

Geanta spectaculoasă, în formă de bilă de culoare aurie și cu lanț din perle albe, se ridică la valoarea de 1.000 de euro. Și nu este singura deținută de vedetă, care are același model și pe negru.

ADVERTISEMENT
Cristina Dorobanțu, geantă
Cristina Dorobanțu, extravagantă și cu geantă de 1.000 de euro. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cristina Dorobanțu, invitată la un eveniment cu tematică

Cristina Dorobanțu este prezentă pe micile ecrane la pupitrul știrilor de la Kanal D, în weekend, lucru care nu-i permite să meargă în vacanțe foarte des așa cum și-ar dori. Din fericire, va avea concediu și va pleca în Franța, în orașul iubirii.

Tzancă Uraganu, Raluca Bădulescu, Rona Hartner, Vali Vijelie, Doinița Oancea și actorul Denis Ștefan au răspuns afirmativ invitației primite de la omul de afaceri, care a împlinit 44 de ani.

ADVERTISEMENT