Life

Cristina Herea, în lacrimi la România TV: ”Una dintre victime îmi era și cunoscută”

Cristina Herea, cu ochii inundați de plâns la România TV. A trebuit să prezinte o știre despre o persoană foarte apropiată.
01.01.2024 | 22:37
Cristina Herea in lacrimi la Romania TV Una dintre victime imi era si cunoscuta
Cristina Herea, cu ochii inundați de plâns la România TV. A trebuit să prezinte o știre despre o persoană foarte apropiată. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cristina Herea, în lacrimi la România TV. Una dintre victime îi era și cunoscută. La ce eveniment tragic a făcut referire renumita prezentatoare în vârstă de 37 de ani, care este o prezență constantă pe micile ecrane.

Cristina Herea, cu ochii inundați de plâns la România TV. A trebuit să prezinte o știre despre o persoană foarte apropiată

Cristina Herea a povestit că a existat un moment în care a apărut pe sticlă cu ochii inundați de plâns la România TV. A trebuit să prezinte o știre despre o persoană foarte apropiată. Totul s-a petrecut în urmă cu numai câteva luni.

ADVERTISEMENT

Renumita jurnalistă a subliniat că o informație a avut o încărcătură emoțională foarte mare pentru ea. A prezentat cu lacrimi pe obraz știrea care avea legătură cu înmormântarea tinerilor uciși în stațiunea 2 Mai.

I-a fost imposibil să se stăpânească pentru că o cunoștea pe una dintre victime. La momentul respectiv au murit Roberta Marina Dragomir (20 de ani) și Sebastian Andrei Olariu (21 de ani), amândoi studenți la Facultatea de Geografie a Universității București.

ADVERTISEMENT

Tinerii au murit pe loc. Alte trei persoane au fost rănite și au ajuns la spital în urma accidentului produs în data de 19 august 2023, pe DN 39, în apropierea localităţii Vama Veche. Tragedia a fost provocată de un tânăr de 19 ani pe nume Vlad Pascu.

„Da… a fost un moment în care nu mi-am putut stăpâni emoția: ziua înmormântării tinerilor-victime ale accidentului din localitatea 2 Mai. Țin minte că am prezentat întregul jurnal acoperită de imagini, fiindu-mi imposibil să îmi stăpânesc lacrimile.

ADVERTISEMENT

Iar una dintre victime îmi era și cunoscută! Dincolo de orice, sunt mamă și mă intrigă pe de-o parte incapacitatea unor părinți de a-și salva copilul de pe drumuri greșite”, a spus Cristina Herea pentru dcnews.ro.

În aceeași notă, prezentatoarea de la România TV a mai subliniat că este intrigată de lipsa spiritului civic în semnalarea precoce a unor derapaje comportamentale. Mai exact, crede că este de datorita celorlalți să îi salveze.

ADVERTISEMENT

Cristina Herea, o mamă dedicată fiicei sale

Cristina Herea este o mamă dedicată fiicei sale, Ekaterina Antonia, care a venit pe lume în noiembrie 2021. Micuța a fost primită cu brațele deschise de părinții săi, dar și cu o cameră amenajată în culori pastelate.

Nașterea fetiței a avut loc la un spital privat din Capitală, jurnalista mulțumind echipei medicale care i-a fost alături. Ulterior, vedeta de la România TV s-a dedicat complet fiicei sale pentru că nu a dorit să apeleze la o bonă.

A primit ajutor de la mama sa, dar cu toate acestea tot a decis să ia o pauză de la televiziune. Cristina Herea nu s-a desprins deloc de cea mică în primele luni de viață. În prezent, își dorește ca cea mai mare parte din copilărie să și-o petreacă la Snagov, la curte.

ADVERTISEMENT