Life

Cristina Ich, dată afară dintr-un restaurant de fițe din Herăstrău. Ce s-a întâmplat cu iubita lui Alex Pițurcă

04.09.2020 | 13:05
Cristina Ich data afara dintrun restaurant de fite din Herastrau Ce sa intamplat cu iubita lui Alex Piturca
Cristina Ich. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Ich are parte de peripeții în această perioadă. Iubita lui Alex Pițurcă a fost luată prin surprindere de un moment neprevăzut, fiind dată afară dintr-un local de fițe din Herăstrău, în Capitală.

Șatena a dezvăluit prin ce a trecut prin intermediul mai multor postări pe care le-a formulat în mediul online. Cristina Ich și-a transmis necazul pe rețelele sociale și a avut parte de reacții neașteptate din partea urmăritorilor.

ADVERTISEMENT

De curând, vedeta a intrat în atenția publicului și după ce a avut o reacție neașteptată în legătură cu diagnosticul de coronavirus primit de către Adelina Pestrițu. A formulat mai multe declarații considerate șocante de către public. De curând, vedeta a întâmpinat o nouă situație care i-a pus răbdarea la încercare.

De ce a fost dată afară Cristina Ich dintr-un restaurant de fițe din Capitală. Iubita lui Alex Pițurcă a recunoscut ce s-a întâmplat

Cristina Ich a dezvăluit prin intermediul mai multor postări pe InstaStory de ce a fost dată afară dintr-un local considerat de fițe, din Capitală. După ce a făcut o rezervare și s-a prezentat în respectivul local alături de doi prieteni, vedeta a fost anunțată că nu va putea primi o masă.

ADVERTISEMENT

Ospătărița care s-a ocupat de iubita lui Alex Pițurcă i-a oferit acesteia câteva replici neașteptate. După care, nu i-a fost permis să se aventureze mai departe în incinta respectivului restaurant din Herăstrău.

“Deci mă pregăteam, am făcut rezervare să mâncăm, în condițiile în care acolo se ascultă muzică house, dar din aia de drogangeală level 999. N-ai voie să intri, nu sunteți adecvat îmbrăcați. În condițiile în care acest restaurant este pe ponton, n-are vreo stea, două, deci atât m-a enervat fetița aia și cum a zis data viitoare.

ADVERTISEMENT

Putea să spună de la intrare, dar ea s-a uitat așa cu coada ochiului și ne-a zis data viitoare să veniți. Să mori tu, păi ce noi ne luăm din Dragon, Tom Ford. Tu ce ești mă, Gucci și Palm Angels, nu eram adecvat îmbrăcați. Eu mă întreb, cum îi angajați?”, și-a început Cristina Ich seria de filmulețe de pe Instagram.

Cristina Ich, dată afară dintr-un restaurant de fițe din Herăstrău. Ce s-a întâmplat cu iubita lui Alex Pițurcă
Cristina Ich a povestit într-un lung șir de postări de ce a fost dată afară dintr-un local

“(…) Am o singură curiozitate, nu este o lipsă de respect. Doamne ferește! O simplă întrebare: dacă rămâi fără gust și fără miros cum simți mirosul de brăduț de vanilie și mirosul nou de mașină? E o simplă curiozitate…

ADVERTISEMENT

Sau asta ai avut acum câteva zile? Iar acum s-a testat, dar presupun că te testezi când rămâi fără gust și fără miros automat, nu peste câteva zile când ți-a revenit mirosul. Așa gândesc eu logic. Dar, Doamne ferește…”, a fost mesajul Cristinei Ich despre dianosticul Adelinei Pestrițu.

ADVERTISEMENT