Sport

Cristina Neagu, totul sau nimic pentru CSM Bucureşti! Ce nu s-a văzut la TV din victoria cu Ferencvaros! Foto

06.10.2018 | 00:06
Cristina Neagu totul sau nimic pentru CSM Bucuresti Ce nu sa vazut la TV din victoria cu Ferencvaros Foto
ADVERTISEMENT

Cristina Neagu a dat totul pentru CSM Bucureşti în victoria cu Ferencvaros, scor 36-31. Debutul campioanei României la handbal feminin poate fi văzut diferit. Ofensiva a mers ca la carte, în timp ce defensiva a scârţâit în multe momente. Iar inter-ul stânga, liderul lui CSM Bucureşti, a criticat apărarea la finalul meciului.

Vineri după-amiaza, Sala Polivalentă. CSM Bucureşti a debutat în Liga Campionilor, iar aşteptările au fost uriaşe uriaşe. După succesul total din 2016 şi medaliile de bronz din ultimii doi ani, fanii îşi doresc o nouă finală în cea mai importantă competiţie. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

ADVERTISEMENT

Cristina Neagu, totul sau nimic pentru CSM Bucureşti în victoria cu Ferencvaros

Cristina Neagu a mizat totul sau nimic în meciul CSM Bucureşti – Ferencvaros 36-31, iar cifrele o arată: nouă goluri din 15 aruncări. Handbalista de 30 de ani este cea mai iubită jucătoare a “tigroaicelor”, iar acest lucru s-a simţit în fiecare secundă a partidei care s-a disputat în Sala Polivalentă. Două nume au fost scandate fără reţinere: Cristina Neagu şi Paula Ungureanu. CSM Bucureşti a obţinut victoria, însă inter-ul stânga a fost nemulţumit. În meciul cu Ferencvaros, Cristina Neagu a arătat momente de strălucire, pe care le-a alternat cu clipele de nervozitate.

Nu au lipsit fazele în care şi-a certat colegele pe teren după un gol primit. E rolul liderului, însă au fost momente în care, cel puţin din tribună, a părut nereceptivă la reuşitele echipei, clipe în care coechipierele aşteptau o felicitare şi ea nu a venit. La finalul meciului, Cristina Neagu şi-a certat colegele din apărare din postura de lider. “Un start bun, dar mai sunt multe lucruri de pus la punct. Apărarea noastră este dezastruoasă, când iei 31 de goluri ce poți să mai zici. E foarte greu să marchezi peste 30 goluri meci de meci ca să câștigi în condițiile actuale. Toate fetele sunt profesioniste și trebuie să aibă o atitudine bună, pentru că de asta joci handbal”, a declarat Cristina Neagu la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Iulia Curea, “secundul” de pe bancă

Iulia Curea este căpitanul CSM Bucureşti, iar acest lucru s-a simţit din plin în timpul meciului cu Ferencvaros. După Magnus Johansson, extrema stânga de 36 de ani a fost a doua persoană care s-a agitat pe banca de rezerve. Pe durata întregii partide le-a oferit indicaţii colegelor, le-a mobilizat şi, când a fost cazul, le-a muştruluit.

Cum a trăit Magnus Johansson meciul CSM Bucureşti – Ferencvaros 36-31

Magnus Johansson a preluat-o pe CSM Bucureşti în această vară, iar debutul în Liga Campionilor alături de campioana României a fost puţin tensionat. Antrenorul suedez s-a agitat, pe margine, pe durata întregului meci. Din cele 60 de minute ale partidei, tehnicianul nu a stat locului o secundă. Le-a transmis indicaţii jucătoarelor de pe teren, a discutat cu rezervele şi s-a consultat cu secunzii, totul reluat din minut în minut.

ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti are nevoie de suporteri

CSM Bucureşti are fani, numărul creşte în funcţie de rezultate, dar nu are suporteri în adevăratul sens al cuvântului. Galeria este formată din 30-40 de persoane care cântă şi îi impulsionează pe ceilalţi să cânte. E locul unde s-au fluturat steaguri, au existat bannere şi s-a făcut gălăgie. În rest, fanii care au venit le meciul cu Ferencvaros au avut nevoie, mai mereu, de un imbold, venit de la announcer-ul Sălii Polivalente. De altfel, la golurile marcate de Elizabeth Omoregie, jucătoare transferată în vară, sala a fost mult mai tăcută. Motivul? CSM Bucureşti are fani, care vin doar la meciurile din Liga Campionilor, şi nu suporteri, care să ştie ultimele transferuri făcute de echipă.