Life

Cristina Pucean, prima reacție după anunțul iubitului ei că nu mai colaborează. S-au despărțit sau nu cei doi?

Cristina Pucean, primele declarații după ce iubitul ei a anunțat că nu mai colaborează la evenimente. Ce a spus dansatoarea.
02.12.2022 | 17:41
Cristina Pucean prima reactie dupa anuntul iubitului ei ca nu mai colaboreaza Sau despartit sau nu cei doi
Cristina Pucean, prima reacție după anunțul iubitului ei că nu mai colaborează. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Cristina Pucean a avut prima reacție în mediul online după ce s-a spus că ea și Bogdan de la Ploiești s-au despărțit.

Cristina Pucean, prima reacție după anunțul iubitului ei că nu mai colaborează

Cristina Pucean a mărturisit că a primit sute de mesaje că ar fi un videoclip cu ea în ipostaze indecente pe rețelele de socializare, iar acesta ar fi motivul pentru care ea și manelistul Bogdan de la Ploiești s-au despărțit.

ADVERTISEMENT

Deși nu a spus acest lucru, dansatoarea pare să confirme prin vorbele sale că nu mai este cu manelistul.

Vedeta a spus că nu vrea să își spele rufele murdare în public și că nu vrea să își discute viața privată pe internet, fără să dea mai multe detalii despre în ce relații se află acum cu Bogdan de la Ploiești și dacă s-au despărțit sau nu.

ADVERTISEMENT

Dansatoarea a vrut doar să clarifice faptul că nu ea se află în acel videoclip în ipostaze indecente și a dat ca argument faptul că ea și tânăra din imagini nu au aceleași tatuaje.

„Am primit astăzi sute de mesaje și apeluri precum că circulă pe Telegram un videoclip cu mine în ipostaze indecente și acesta ar fi motivul pentru care eu și Bogdan nu mai formăm un cuplu.

ADVERTISEMENT

Scopul acestei postări nu este ca eu și Bogdan să ne „spălăm rufele” în public, pentru că nu îmi stă în caracter să îmi discut viața privată, ci doar să clarific că nu eu sunt în videoclip și nu există astfel de clipuri cu mine, spre dezamăgirea multora!”, a spus Cristina Pucean, în mediul online.

Cristina Pucean a mai spus și că, spre dezamăgirea multora, nu există imagini indecente cu ea pe internet.

ADVERTISEMENT

Bogdan de la Ploiești anunța că nu va mai colabora cu Cristina Pucean

Bogdan de la Ploiești a făcut un anunț cu care a surprins pe toată lumea și a spus că Cristina Pucean nu va mai fi prezentă la evenimentele unde cântă el, pentru că au încheiat colaborarea.

“Vă salut, dragii mei. Vreau să vă anunț că am încheiat colaborarea cu Cristina Pucean, așa că nu va fi prezentă la niciunul din evenimentele unde voi cânta eu!”, a scris cântărețul, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: