Life

Cristina Șișcanu a dezvăluit de ce nu a făcut al doilea copil cu Mădălin Ionescu: “Vedem de acum încolo”

Cristina Șișcanu a scos la iveală adevăratul motiv pentru care nu a devenit mamă pentru a doua oară, împreună cu soțul ei, prezentatorul Mădălin Ionescu.
10.05.2022 | 13:43
Cristina Siscanu a dezvaluit de ce nu a facut al doilea copil cu Madalin Ionescu Vedem de acum incolo
Cristina Șișcanu, pregătită să fie din nou mamă. De ce nu a rămas însărcinată până acum. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România 2021 își mai dorește copii. Șatena dezvăluie acum de ce nu a mai făcut un alt urmaș cu partenerul de viață. Cele două vedete au împreună o fetiță pe nume Petra, în vârstă de 5 ani.

Cristina Șișcanu, pregătită să fie din nou mamă. De ce nu a rămas însărcinată până acum

Cristina Șișcanu a spus care este motivul pentru care nu a devenit mamă din nou, după ce a adus-o pe lume pe micuța Petra. Vedeta este pregătită să rămână însărcinată, precizând că ar fi putut face asta dacă nu venea pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Ne mai dorim copii. Probabil că dacă nu ar fi fost pandemia, e posibil să fi avut deja încă unul. Doar că, cumva, m-a pus pe gânduri toată situația asta din ultimii doi ani și am avut așa o reținere.

Nu știu, vedem de acum încolo. Dar așa, da, ne-am dori. Ne place să avem familia mare. E superb când ne adunăm cu toții, e sentimentul acela de împlinire maximă. Un copil este o bucurie, chiar daca este și o responsabilitate imensă.

ADVERTISEMENT

Dar bucuria pe care ți-o aduce un copil, mai ales într-un cuplu în care iubirea e puternică, ți-aduce pur și simplu împlinire maximă”, a spus Cristina Șișcanu pentru ciao.ro.

Cristina Șișcanu, despre trăsăturile fiicele sale, Petra

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities este mama unei fetițe de care este tare mândră. Copila în vârstă de 5 ani este veselă, fericită, activă și extrem de vorbăreață încă de mică, având trăsături mai mult de la figura paternă.

ADVERTISEMENT

Petra seamănă foarte mult și cu mama sa, Cristina Șișcanu, de la care a moștenit forma capului și a nasului. De asemenea, fetița este foarte înaltă în comparație cu copiii de vârsta ei, născându-se cu 56 de centimetri.

„Îmi pare rău că a fost pandemia asta și că nu am dat-o la așa multe activități la cate ar fi vrut ea să meargă. Și mi-aș fi dorit eu să o familiarizez cu diverse sporturi și diverse alte activități”, a mai adăugat Cristina Șișcanu.

ADVERTISEMENT