Life

Cristina Șișcanu a explicat motivul pentru care și-a păstrat numele din buletin, după căsătorie: ”Ar fi fost prea banal”

Motivul pentru care Cristina Șișcanu și-a păstrat numele din buletin și după căsătoria cu prezentatorul Mădălin Ionescu.
16.01.2023 | 14:42
Cristina Siscanu a explicat motivul pentru care sia pastrat numele din buletin dupa casatorie Ar fi fost prea banal
Ce spune Cristina Șișcanu despre numele din buletin. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu le-a explicat fanilor de ce și-a păstrat, după căsătoria cu Mădălin Ionescu, și numele din buletin. Prezentatoarea a spus motivul pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu, explicații despre păstrarea numelui din buletin și după căsătorie

Cristina Șișcanu nu se sfiește să ofere admiratorilor săi detalii din viața personală. Așa a procedat și de curând, când le-a precizat că nu a renunțat la numele de ”Șișcanu”, deoarece așa o cunoaște toată lumea.

ADVERTISEMENT

În același timp, jurnalista i-a preluat și numele soțului. Astfel, în momentul de față, ea este trecută în actul de identitate Cristina Șișcanu Ionescu.

”Mă numesc Cristina Șișcanu Ionescu și în buletin. Mădălin mi-a zis să îmi păstrez și numele meu pentru că deja eram în jurnalist cunoscut și ”Cristina Ionescu” ar fi fost prea banal”, a scris Cristina Șișcanu într-un Instastory.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a mers în fața altarului cu Mădălin Ionescu în anul 2011. Cei doi au trei copii împreună: unul al lor, biologic, iar doi sunt ai prezentatorului, dintr-un mariaj anterior.

Cristina Șișcanu nu se dă în lături de la a mai deveni iar mamă

Într-un interviu pentru ciao.ro, vedeta nu excludea să mai rămână însărcinată. I-ar plăcea să aibă o familie numeroasă și se bucură când îi vede pe toți membrii cum se adună unul lângă altul.

ADVERTISEMENT

”Da, ne mai dorim copii. Probabil că dacă nu ar fi fost pandemia, e posibil să fi avut deja încă unul. Doar că, cumva, m-a pus pe gânduri toată situația asta din ultimii doi ani și am avut așa o reținere.

Nu știu, vedem de acum încolo. Dar așa, da, ne-am dori.  Ne place să avem familia mare.  E superb când ne adunăm cu toții, e sentimentul acela de împlinire maximă. Un copil este o bucurie, chiar daca este și o responsabilitate imensă”, a declarat prezentatoarea de la Metropola TV, pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au cunoscut pe platourile de filmare. Când încă nu era împreună cu el, Cristina Șișcanu lucra ca reporter.

ADVERTISEMENT