Life

Cristina Șișcanu a răbufnit după ce a fost criticată pe Internet: ”Nu înțeleg aceste întrebări inutile, oamenii fac ce vor”

Cristina Șișcanu (37 de ani) nu s-a mai putut abține și a comentat mesajele primite de la internauți. Soția lui Mădălin Ionescu a pus imediat punctul pe i.
15.06.2022 | 08:04
Cristina Siscanu a rabufnit dupa ce a fost criticata pe Internet Nu inteleg aceste intrebari inutile oamenii fac ce vor
Cristina Șișcanu a comentat mesajele de la un reel. Cum a reacționat vedeta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a răbufnit după ce a fost criticată pe Internet. Frumoasa brunetă și-a spus punctul de vedere după ce fanii i-au scris că stă la masă, la restaurant, cu geanta pe umăr.

Cristina Șișcanu a comentat mesajele de la un reel. Cum a reacționat vedeta

Cristina Șișcanu nu a putut ignora comentariile răutăcioase venite de la cei din mediul virtual. Fosta concurentă de la Survivor România nu înțelege întrebările inutile pe care le primește de la oamenii care o urmăresc.

ADVERTISEMENT

„Să comentăm niște comentarii care mi-au fost lăsate. Întrebări: «De ce mănânci la restaurant cu geanta pe umăr?». Nu înțeleg aceste întrebări inutile, oamenii fac ce vor. Pot să-și pună și poșeta în cap.

Care e problema? Nu vă mai împiedicați de chestii d-astea nesemnificative. Ce contează cum stă omul? În primul rând, nu eram la restaurant. În al doilea rând, eram într-un loc în care spațiul era extrem de restrâns.

ADVERTISEMENT

Scaunul pe care stăteam era cu spătarul rotunjit și am încercat să agăț poșeta, însă nu stătea, masa era foarte mică abia aveau loc paharele. Nu puteam să am un alt scaun lângă mine pe care să pun poșeta.

Nu exista nicio variantă, decât așa, dar nu eram la restaurant acolo. Era un local pe malul lacului Como și practic în asta și consta farmecul acelui loc”, a declarat vedeta pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu, deranjată de mesajele din online

Cristina Șișcanu a mai punctat că era o zonă extrem de aglomerată în care abia se găsea o masă liberă la care să stea. Este vorba de un lac celebru din Italia, vizitat de oameni de pretutindeni și cu o panoramă spectaculoasă.

„Am făcut eforturi să găsim un restaurant mai spațios unde să luăm masa, însă din păcate, am mers într-o perioadă în care zona lacului Como este foarte aglomerată și vizitată de foarte mulți turiști”, a mai spus influencerița.

ADVERTISEMENT