Life

Cristina Șișcanu se întoarce la prima ei pasiune, televiziunea: „Am filmat deja”

Cristina Șișcanu este pregătită să se întoarcă în televiziune, despre care spune că a fost întotdeauna marea ei pasiune. Soția lui Mădălin Ionescu va reveni curând pe micile ecrane.
31.05.2022 | 19:54
Cristina Siscanu se intoarce la prima ei pasiune televiziunea Am filmat deja
Cristina Șișcanu revine în televiziune. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a vorbit despre viitoarea sa emisiune TV și a dezvăluit că abia așteaptă să revină pe micile ecrane, în ciuda faptului că obține venituri considerabile din social media.

Cristina Șișcanu, pregătită să revină în televiziune

Cristina Șișcanu a lucrat mai bine de un deceniu în televiziune, acolo unde l-a întâlnit și pe Mădălin Ionescu, cel care i-a devenit soț. Vedeta a fost mai întâi reporter, apoi a prezentat emisiunea Draga mea prietenă. Recent, ea a putut fi urmărită în cadrul show-ului Bravo, ai stil!.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului ca activitatea din mediul online îi aduce venituri considerabile, Cristina Șișcanu a mărturisit că abia așteaptă să revină „pe sticlă” și a filmat deja un teaser pentru viitoarea ei emisiune.

„A apărut partea asta cu online-ul, care m-a furat, într-adevăr, pentru că aici lucrurile se întâmplă spectaculos de repede.

ADVERTISEMENT

Oricum, m-a ajutat să mă dezvolt pe partea de online, având în vedere faptul că am lucrat în televiziune. Cumva este diferit de televiziune, dar se și aseamănă foarte mult.

Acum voi avea un proiect TV pe care-l voi realiza și-l voi prezenta. Abia aștept să înceapă! Am filmat chiar și un teaser pentru anunțarea proiectului”, a spus Cristina Șișcanu pentru WoWbiz.ro. 

ADVERTISEMENT

Televiziunea a fost mereu marea pasiune a Cristinei Șișcanu

În cadrul aceluiași interviu, soția lui Mădălin Ionescu a dezvăluit că întotdeauna i-a plăcut să lucreze în televiziune, căreia s-a dedicat trup și suflet de-a lungul carierei.

„Televiziunea a fost marea mea pasiune dintotdeauna! Eu am muncit cu foarte mult drag și mi-a plăcut foarte mult să fac reportaje, să prezint subiecte.

ADVERTISEMENT

Când eram în televiziune, știam când plec de acasă, nu știam când mă întorc! Viața mea era 100% dedicată televiziunii, pentru că îmi plăceau subiectele, îmi plăcea să fac meseria asta! Cei cu care am lucrat știu lucrul ăsta!”, a declarat Cristina Șișcanu.

ADVERTISEMENT