Life

Cristina Șișcanu, enervată la maxim în vacanță. Vedeta a atras critici dure: ”Să vă fie rușine”

Cristina Șișcanu, scoasă din sărite în concediu. Prezentatoarea a primit mesaje negative de la internauți. Cum a răspuns.
27.06.2023 | 16:36
Cristina Siscanu enervata la maxim in vacanta Vedeta a atras critici dure Sa va fie rusine
Cristina Șișcanu, scoasă din sărite în concediu. Prezentatoarea a primit mesaje negative de la internauți. Cum a răspuns. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a fost enervată la maxim în vacanța pe care o petrece pe litoralul românesc împreună cu familia sa. Vedeta a atras critici dure și le-a transmis celor care o pun la zid să le fie rușine pentru ceea ce spun.

Cristina Șișcanu, scoasă din sărite în concediu. Prezentatoarea a primit mesaje negative de la internauți. Cum a răspuns

Cristina Șișcanu a recunoscut că a fost scoasă din sărite în concediu. Prezentatoarea a primit numeroase mesaje negative de la internauții care nu au vorbit în termeni prea frumoși despre Filip, fiul partenerului de viață, Mădălin Ionescu.

ADVERTISEMENT

Băiatul în vârstă de 19 ani, care s-a născut în timpul primului mariaj, are probleme de sănătate, oamenii fiind de părere că adolescentul trebuia să rămână acasă. Acest lucru nu a fost deloc pe placul vedetei, mai ales că acesta a fost jignit.

„Am făcut postări drăguțe, am primit foarte multe comentarii frumoase, însă, ca de obicei, sunt și persoane care, nu știu cum să le spun, sunt malformate sufletește. Nu poți să spui sau să gândești ceva de genul «De ce l-ați luat pe handicapatul ăla cu voi?».

ADVERTISEMENT

Exact așa a sunat unul dintre comentarii. Să vă fie rușine, sunteți de toată jena. Știți ce? Nouă nu ne e rusine cu Filip. E copilul nostru ca și ceilalți. Degeaba mai sunteți pe fața Pământului cei care îl jigniți.

Sunteți malformați sufletește și aveți mari carențe în educație. Să vă fie rușine celor care scriu «de ce îl postați pe Filip», «de ce îl cărați cu voi peste tot». Nu sunteți oameni cei care îmi lăsați astfel de comentarii.

ADVERTISEMENT

Aveți un suflet negru, schingiuit. Degeaba sunteți pe fața pământului, cum puteți să îmi lăsați asemenea comentarii?”, a transmis Cristina Șișcanu la secțiunea Stories de pe pagina de Instagram.

Cristina Șișcanu, mamă pentru 3 copii

Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu și al primei sale soții, Mihaela Coșerariu, s-a născut perfect sănătos, însă la 2 luni a făcut varicelă. Din păcate, la momentul respectiv nu era vaccinat pentru această boală și de aici au plecat toate problemele sale.

ADVERTISEMENT

Nu s-a mai dezvoltat ca un copil normal pentru că suferă de hemipareză. Mai exact, este vorba de o afecțiune care rezultă dintr-o leziune de neuron, motor central. Cristina Șișcanu l-a crescut ca pe propriul său copil.

Prezentatoarea de la Metropola TV postează adesea imagini alături de adolescent și de sora acestuia, Ștefania. Șatena este foarte apropiată de cei doi copii, la rândul său aducând-o pe lume în urmă cu câțiva ani pe fiica sa, Petra.

ADVERTISEMENT