Life

Cristina Șișcanu, declarații despre scandalul în care e implicată Delia: ”De judecat sunt mamele care își abandonează copiii”

Cristina Șișcanu, mărturie sinceră legat de acuzațiile care i se aduc Deliei. Ce părere are prezentatoarea de la Metropola TV.
21.10.2022 | 17:41
Cristina Siscanu declaratii despre scandalul in care e implicata Delia De judecat sunt mamele care isi abandoneaza copiii
Cristina Șișcanu, mărturie sinceră legat de acuzațiile care i se aduc Deliei. Ce părere are prezentatoarea. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Soția lui Mădălin Ionescu a făcut o serie de declarații despre scandalul în care e implicată Delia. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities consideră că numai mamele care își abandonează copiii trebuie judecate.

Cristina Șișcanu, mărturie sinceră legat de acuzațiile care i se aduc Deliei. Ce părere are prezentatoarea

Cristina Șișcanu vorbește mereu deschis și sincer cu urmăritorii săi, dovadă că nu a trecut cu vederea acuzațiile care i se aduc artistei Delia, care nu dorește să devină mamă. Cântăreața și-a argumentat recent punctul de vedere.

ADVERTISEMENT

Acum foarte multe persoane publice discută pe marginea subiectului. Vedetele sunt împărțite în două tabere, jurnalista fiind de aceeași baricadă cu jurata de la iUmor. În schimb, nu are aprecieri pentru mamele care renunță la proprii copii.

„Eu am un copil născut de mine și doi nenăscuți de mine și, eu fiind în situația asta recunosc, mie îmi place să am casa plină, vorba aceea, îmi place să-mi construiesc viața având copiii în ea, dar și așa, nu contează.

ADVERTISEMENT

Eu sunt eu, Delia e Delia și este perfect așa cum își dorește ea să trăiască și ar fi bine ca fiecare om să înțeleagă lucrul ăsta și să-l respecte pe celălalt și să nu intre cu bocancii în viața lui tot timpul.

Fiecare își trăiește viața cum vrea și cum simte. Dacă nu faci copii nu ești mai puțin bună sau mai puțin generoasă. Presiunea socială nu trebuie să primeze în fața a ceea ce simți tu. 

ADVERTISEMENT

De judecat ar fi mamele care dau naștere copiilor și nu se implică în îngrijirea lor, îi abandonează și chiar sunt violente cu ei”, a spus Cristina Șișcanu pe pagina de pagina de Instagram.

Cristina Șișcanu, mamă pentru trei copii

Cristina Șișcanu consideră că este mamă pentru trei copii, chiar dacă numai pe unul l-a adus pe lume. Vedeta are o fetiță pe nume Petra, rodul iubirii dintre ea și prezentatorul Mădălin Ionescu, care mai are doi copii.

ADVERTISEMENT

Așadar, cunoscutul moderator are o fată și un băiat din primul mariaj, cel cu Mihaela Coșerariu, cu care a fost însurat timp de 14 ani. Ștefania și Filip au trecut deja de vârsta majoratului.

ADVERTISEMENT