Life

Locul superb din România unde își petrece vacanța Cristina Șiscanu: “Abia aștept să intru în piscină”

Destinația turistică din țara noastră unde a ajuns Cristina Șișcanu. Soția lui Mădălin Ionescu a plecat din nou în vacanță.
13.01.2023 | 20:59
Locul superb din Romania unde isi petrece vacanta Cristina Siscanu Abia astept sa intru in piscina
Destinația turistică din țara noastră unde a ajuns Cristina Șișcanu. Soția lui Mădălin Ionescu a plecat din nou în vacanță. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Locul superb din România unde își petrece vacanța prezentatoarea de la Metropola TV. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities este nerăbdătoare să intre în piscină, fiind fascinată cu totul de peisajul din zonă.

Destinația turistică din țara noastră unde a ajuns Cristina Șișcanu. Soția lui Mădălin Ionescu a plecat din nou în vacanță

Cristina Șișcanu a plecat din nou în vacanță, la scurt timp după ce partenerul de viață, Mădălin Ionescu, a terminat filmările la emisiunea pe care o prezintă.

ADVERTISEMENT

Vedeta și-a făcut rapid bagajele pentru o destinație turistică de la noi din țară în care au ajuns numeroase persoane publice în ultima perioadă.

Fosta Faimoasă de la Survivor România 2020 a ajuns în urmă cu mai puțin de 12 ore într-un concediu pe Valea Prahovei, unde a început să și ningă. Cea mai bucuroasă este, cu siguranță, fiica frumoasei șatene, Petra.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns în timpul nopții la Poiana Brașov. Ne-am cazat. Abia aștept să intru în piscina cu apă caldă de afară și vreau să vă spun că este zăpadă. Superb! A nins și aseară. 

Ne-am comandat micul dejun în cameră pentru că am ajuns la 3 azi-noapte și nu am fost în stare să ajungem la masă… Doamne, cine mănâncă toate astea?”, a povestit Cristina Șișcanu pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Cristina Șișcanu, pe Valea Prahovei
Cristina Șișcanu, pe Valea Prahovei, în vacanță. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cristina Șișcanu, concediu la spa și la piscină

Cristina Șișcanu a mai mărturisit că abia așteaptă să ajungă în zona de spa sau la piscină, în timp ce fiica sa și a lui Mădălin Ionescu își dorește să găsească o pârtie ”funcțională” pentru a se da cu skiurile.

Micuța a primit în cele din urmă lecții de la un profesionist, cei doi părinți fiind foarte mândri de copilă. Jurnalistul și șatena formează un cuplu de foarte multă vreme și au o relație unită.

ADVERTISEMENT

„După ski mâncăm și dansăm la club. E drăguț aici, foarte drăguț”, a mai spus prezentatoarea care a distribuit mai multe imagini în social media. Ulterior, vedeta a mers să se relaxeze la spa.

ADVERTISEMENT