Life

Ce se întâmplă cu rudele din Ucraina ale Cristinei Șișcanu? Vedeta, dezvăluiri emoționante

Cristina Șișcanu este afectată direct de războiul din Ucraina, vedeta TV având acolo rude cu care ține legătura cât poate de des, soția lui Mădălin Ionescu fiind îngrijorată pentru ei.
12.03.2022 | 11:11
Ce se intampla cu rudele din Ucraina ale Cristinei Siscanu Vedeta dezvaluiri emotionante
Cristina Șișcanu a povestit ce se petece cu rudele ei din Ucraina / Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu se teme, zi de zi, pentru siguranța rudelor pe care le are în Ucraina. Cu toate acestea, de curând, vedeta TV a primit și câteva vești ceva mai bune de la familia ei, prinsă în mijlocul cumplitului război declanșat de Rusia în Ucraina.

Ce se întâmplă cu rudele din Ucraina ale Cristinei Șișcanu

După o perioadă în care a încercat să fie cât mai discretă pe rețelle de socializare, Cristina Șișcanu a făcut o serie de dezvăluiri emoționante despre familia ei, prinsă în mijlocul războiului din Ucraina. Și, fără să îi mai fie teamă că va fi criticată, vedeta TV a explicat ce se petrece cu rudele ei care nu au reușit să evadeze din teatrul de războiul deschis de Rusia.

ADVERTISEMENT

„Eu am trăit această dramă și o trăiesc în continuare. În fiecare dimineață mă rog să primesc doar vești bune celor de bună credință le zic că rudele mele se află într-un sat care nu a fost a bombardat și sper să rămână așa.

Cele care stăteau în Kiev au reușit să plece în timp utili din Kiev. O verișoară de-a mea a plecat cu familia și s-a cazat în apropiere de granița cu Româna, într-un oraș care nu a fost supus atacurilor”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Mai mult, explicând că rudele ei din Ucraina au rămas în țara atacată de Rusia, ea ste și acum pregătită să îi primească pe perioada războiului în locuința ei și a lui Mădălin Ionescu. ”Am insistat să vină, sunt pregătită să îi primesc, dar ei nu au vrut. A fost decizia lor”, a mai spus Cristina Șișcanu pe contul ei de socializare.

Cristina Șișcanu, șocată de criticile primite

Încă de când a început războiul din Ucraina, țara vecină fiind atacată de Rusia la ordinele lui Vladimir Putin, Cristina Șișcanu a vorbit despre situația rudelor pe care le are acolo. Doar că intervențiile sale au fost criticate dur de unii dintre urmăritorii vedetei.

ADVERTISEMENT

”Nu am mai vorbit despre rudele mele din cauza faptului că sunt unele persoane care îmi comentează situația. Stau pe canapea și se uită la televizor și critică fără să știe ce înseamnă, cu adevărat, drama aceasta”, a explicat Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu, apel diperat către români: ”Nu vă e rușine, pe bune?”

Mai mult, a explicat în repetate rânduri Cristina Șișcanu, ea s-a implicat la modul cel mai serios în ajutorarea refugiaților din Ucraina, cei fugiți din fața războiului provocat de Rusia. Adeseori, a explicat ea, a și donat bani pentru cauza refugiaților și i-a îndemnat pe cei din jur să facă același gest.

ADVERTISEMENT

“Oameni buni, terminați să mai donați mâncare refugiaților ucraineni! În primul rând, acea mâncare nu este verificată, nu știu, dar poate fi și stricată. Pot fi lucruri care se strică între timp. S-au aruncat nu știu câte. Am văzut că unii au donat haine rupte, pătate, biberoane folosite.

Nu vă e rușine, pe bune? Nu înțeleg această mentalitate prostească a românilor de a face lucrurile astea. În primul rând, ca să-i ajutați pe refugiați, donați organizațiilor umanitare mari, serioase, care se ocupă cu așa ceva!”, a spus Cristina Șișcanu pe conturile ei de socializare.

ADVERTISEMENT