Life

Cristina Șișcanu s-a afișat cu ochiul vânăt pe Instagram. Ce i s-a întâmplat vedetei

Cristina Șișcanu a apărut cu ochiul vânăt pe Instagram. Soția lui Mădălin Ionescu și-a uimit fanii și a precizat cum s-a întâmplat.
17.03.2023 | 11:29
Cristina Siscanu sa afisat cu ochiul vanat pe Instagram Ce i sa intamplat vedetei
Cristina Șișcanu, cu ochiul vânăt într-un Instastory. Sursa foto: Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a apărut joi pe rețelele de socializare într-o ipostază care a stârnit semne de întrebare urmăritorilor de pe Instagram. Soția lui Mădălin Ionescu s-a afișat cu un ochi vânăt. Ea a explicat în detaliu cum a ajuns în această situație.

Cristina Șișcanu, de trei zile cu ochiul vânăt. Ce i s-a întâmplat

”Am simțit că îmi explodează capul”, este una dintre explicațiile Cristinei Șișcanu referitoare la problema cu care se confruntă acum și pe care o are deja de trei zile. Nu știe când îi va trece, cert este că acoperă totul cu machiaj până când își va reveni.

ADVERTISEMENT

”Iubitele mele, nu am avut o zi prea bună astăzi, nu m-am simțit prea bine, recunosc. Da, am o vânătaie la ochi, este de acum două zile (Instastory-ul este de joi-n.r). Nu a trecut pentru că nu mi-am pus gheață imediat după incident”, a transmis jurnalista într-un Instastory.

Cristina Șișcanu s-a lovit cu ochiul într-un colț de masă

Pentru a pune capăt oricărui zvon neplăcut, vedeta a dezvăluit că ochiul îl are vânăt din cauză că s-a lovit, fără să vrea, de un colț de masă. Impactul a fost atât de puternic, încât fosta participantă de la ”Bravo, ai stil!Celebrities” a simțit o durere imensă.

ADVERTISEMENT

”M-am aplecat și m-am oprit cu zona asta într-un colț de masă. Nu știu dacă vi s-a întâmplat vreodată, dar nu vă imaginați ce durere a fost atunci, am simțit că îmi explodează capul. Nu mi-am pus gheață imediat fiindcă mă durea atât de tare locul acela, încât nu suportam nimic.

La filmări am acoperit cu fard, iar acum, fiind nemachiată se vede. Nu m-am simțit prea bine astăzi, am stat așa și mi-am făcut treburile de pe canapea cam toată ziua. Mai sunt și situații de genul acesta, dar parcă acum, spre seară, mă simt mai bine”, a mai detaliat vedeta.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din țară. A ajuns în atenția publică prin prisma profesiei de jurnalist, a căsniciei cu Mădălin Ionescu și a participării la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. De asemenea, este foarte activă în mediul online.

Jurnalista își menține zilnic fanii la curent cu viața sa, iar când nu apare pe Instagram sau facebook, ea prezintă o emisiune de pe Metropola TV, ”După faptă și răsplată”. La aceeași televiziune lucrează și soțul ei, Mădălin Ionescu.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează un mariaj din anul 2011, iar împreună au trei copii: doi din căsnicia anterioară a lui Mădălin Ionescu, Ștefania Ionescu și Filip Ionescu, iar unul biologic, mai exact, o fetiță pe nume Petra, în vârstă de cinci ani.

ADVERTISEMENT