Life

Cristina Șișcanu și Anca Serea, decizii radicale. Ce au hotărât în privința copiilor mici

Cristina Șișcanu și Anca Serea, hotărâri categorice. Ce nu mai fac legat de fetele lor și ce temeri au stat la baza măsurii.
10.01.2023 | 17:45
Cristina Siscanu si Anca Serea decizii radicale Ce au hotarat in privinta copiilor mici
Cristina Șișcanu și Anca Serea, hotărâri categorice. Ce nu mai fac legat de fetele lor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Soția lui Mădălin Ionescu și cea a lui Adrian Sînă au luat decizii radicale. Ce au hotărât în privința copiilor mici care sunt în colectivitate. Prezentatoarele de televiziune încearcă să evite anumite probleme medicale.

Cristina Șișcanu și Anca Serea, hotărâri categorice. Ce nu mai fac legat de fetele lor

Cristina Șișcanu și Anca Serea au dezvăluit că sunt speriate de numărul tot mai mare al cazurilor de gripă și viroze respiratorii din țara noastră, motiv pentru care în perioada următoare nu își vor duce copiii la grădiniță.

ADVERTISEMENT

Petra și Leah, cele mai mici fete ale vedetelor autohtone, vor sta acasă. În felul acesta nu vor intra în contact cu ceilalți copii și vor fi ferite de eventualele neplăceri de ordin medical.

„Eu nu duc copilul la grădiniță… de frica gripei. Aștept să treacă nebunia”, le-a mărturisit Cristina Șișcanu urmăritorilor de pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

„Este o perioadă în care trebuie să fim foarte atenți, mai ales în cazul copiilor mici, de 3- 4 ani. Eu am decis să nu o mai duc pe Leah până în primăvară la grădiniță, cât despre copii mari nu am ce să spun.

Educația este foarte importantă și trebuie să meargă la școală. Nu aș fi foarte fericită dacă am trece în online”, a declarat Anca Serea pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și Anca Serea, decizii radicale

Cristina Șișcanu și Anca Serea nu iau pentru prima oară astfel de decizii radicale. Cele două vedete au recurs la această măsură și în perioada pandemiei de coronavirus, sănătatea și siguranța celor mici fiind extrem de importante.

Pe de altă parte, fetițele au posibilitatea să petreacă mai mult timp alături de mamele lor. Prezentatoarea de la Metropola TV le-a arătat fanilor de pe social media ce activități are cu Petra care este foarte atașată de ea.

ADVERTISEMENT

Acesta este și motivul pentru care șatena nu poate pleca niciodată în vacanță numai cu partenerul de viață, Mădălin Ionescu. Copila este foarte geloasă și vrea mereu să fie în centrul atenției.

ADVERTISEMENT