Life

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, amor pe pauză: „N-avem voie”

Cristina Șișcanu a făcut câteva destăinuiri fără perdea despre familia ei, mai precis gelozia pe care o simte Petra atunci când vrea să fie singură cu Mădălin Ionescu.
03.01.2023 | 15:30
Cristina Siscanu si Madalin Ionescu amor pe pauza Navem voie
Cristina Șișcanu, alături de soțul ei, Mădălin Ionescu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu s-a plâns urmăritorilor de pe Instagram că fata ei, Petra, nu îi dă voie să se mai… giugiulească cu soțul ei, Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, amor pe pauză: „Petra a zis că n-avem voie”

Prezentatoarea de la Metropola TV a descris una dintre cele mai intime secvențe de care a avut parte de curând, când fata ei i-a spus că nu are voie să se iubească cu tatăl ei până când aceasta va face 6 ani. Cu alte cuvinte, mai are de așteptat vreo câteva luni.

ADVERTISEMENT

La fel de dezinvoltă cum o știe lumea, fără pic de pudoare, aceasta a vorbit și despre acest aspect al vieții sale private, împărtășindu-le fanilor experiența sa.

„I-am zis Petrei… ca părinții să nu fie stresați ,să fie relaxați, zâmbitori, mai au și ei nevoie de momentele să petreacă așa împreună, să se giugiulească, ca iubiții. Și Petra a zis că n-avem voie și să mai stăm vreo jumătate de an, până face ea 6 ani și după aia o să ne mai lase și pe noi să facem lucruri așa ca iubiții”, a dezvăluit Cristina Șișcanu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Voiam să ne pupăm și a venit geloasă”

„Stăteam cu tati aici și voiam să ne pupăm și a venit geloasă. Dar de ce Petra?Petra: Nu vreau, a mea ești”, a povestit Șișcanu scena în care fiica ei s-a arătat geloasă pentru că a vrut să petreacă timp cu Mădălin.

„Eu sunt a ta și tata tot al tău, dar noi doi nu avem voie, nu?”, a fost răspunsul pe care i l-a dat Cristina, așteptând curioasă să vadă ce va zice de data aceasta Petra. Fetița a scos pe gură un „Nu!” categoric, iar prezentatoarea a fost nevoită să dea alte explicații.

ADVERTISEMENT

„Aoleu!! Uite, să nu ne apropiem. Dar iubita mea, știi că din dragostea noastră te-ai născut! Trebuie să te bucuri”, i-a zis Cristina Șișcanu, la care Petra nu a mai avut nicio replică, parcă reușind să fie convinsă de spusele mamei sale.