Life

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au luat o decizie radicală: ”Avem acest gând de vreun an de zile”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au hotărât să facă un pas important. Ce doi au această idee de aproape un an de zile.
09.09.2023 | 11:30
Cristina Siscanu si Madalin Ionescu au luat o decizie radicala Avem acest gand de vreun an de zile
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au hotărât să facă un pas important. Au această idee de aproape un an. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Metropola TV și soțul său au luat o decizie radicală. Vedeta le-a mărturisit internauților că au acest gând de vreun an de zile. Care sunt planurile de viitor și ce trebuie să facă de acum înainte.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au hotărât să facă un pas important. Au această idee de aproape un an

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au hotărât să facă un pas important, și anume vor să achiziționeze o casă mai spațioasă. Au această idee de aproape un an, însă abia acum au decis să treacă la fapte și să scoată la vânzare locuința în care stau.

ADVERTISEMENT

Imobilul a fost renovat în ultimii ani, ceea ce înseamnă că prețul de vânzare nu va fi unul deloc mic. Vedeta de la Metropola TV nu a dezvăluit până acum ce sumă cere pentru casa în care stă cu soțul și copiii.

„Vreau să fac un anunț important, și anume că ne vindem casa în care stăm pentru că vrem să ne mutăm în una care să fie un pic mai mare decât asta. Asta e destul de spațioasă, luminoasă, cu camere mari, cu băi mari, cu spații de depozitare multe.

ADVERTISEMENT

Nevoile noastre cer o casă un pic mai mare și ne-am hotărât. Avem acest gând de vreun an de zile, acum însă vom trece și la acțiune. Și da, nu e un proces așa, tocmai simplu sau poate fi simplu”, a spus Cristina Șișcanu într-o filmare de pe Facebook, anunță wowbiz.ro.

Soția lui Mădălin Ionescu a mai dezvăluit că partea cu mutatul va fi una foarte ușoară pentru că nu are de gând să ia mobila, ci doar lucrurile personale: hainele și actele. Pe de altă parte, vândutul imobilului nu va fi tocmai simplu.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, investiție mare în casă

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au făcut o investiție mare în casa în care stau în momentul de față. În ultimii doi ani au renovat baia de la parter, dar și bucătăria care are un mobilier nou, după ultimele standarde.

De asemenea, una dintre camere, cea în care stă Filip, are un design nou de ceva vreme. Dressingul prezentatoarei este unul deosebit, la fel și livingul în care vedetele petrec cea mai mare parte a timpului liber.

ADVERTISEMENT

„În fine, ideea este că ne-am hotărât și ne vom ocupa în perioada următoare de vânzarea casei și apoi, evident că trebuie să ne și mutăm undeva. Așa că urați-ne succes!”, a mai spus Cristina Șișcanu pe social media.

ADVERTISEMENT