Life

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, dialog neașteptat. Ce au spus despre divorț și înșelat

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, conversație surprinzătoare. Ce părere au cei doi prezentatori despre despărțire și infidelitate.
27.08.2023 | 16:40
Cristina Siscanu si Madalin Ionescu dialog neasteptat Ce au spus despre divort si inselat
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, conversație surprinzătoare. Ce părere au despre despărțire și infidelitate. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au făcut public un dialog neașteptat pe care l-au avut în intimitate. Ce au spus despre divorț și înșelat, după ce în ultima perioadă s-a zvonit că sunt la un pas de a o lua pe drumuri separate.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, conversație surprinzătoare. Ce părere au despre despărțire și infidelitate

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au avut recent o conversație surprinzătoare, pe rețelele de socializare. Cei doi au spus ce părere au despre despărțire și infidelitate, frumoasa șatenă recunoscând că este o persoană geloasă.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea de la Metropola TV susține că recurge la acest lucru pentru a-și păstra partenerul aproape. În plus, dacă ar avea motive și-ar ieși din minți, prezentatorul precizând că sunt multe cupluri în care partenerii spun direct celuilalt cu cine ar înșela.

„Nu știu, babe. N-am încercat să-mi imaginez un astfel de episod. Tu m-ai învățat oricum prost. Tu nu zici despre nicio femeie că e frumoasă, niciodată nu faci aprecieri din astea.

ADVERTISEMENT

Și acum, dacă brusc ai începe să faci lucrurile astea, mi s-ar părea foarte ciudat. Dacă ai spune despre vreo actriță din asta internațională, nu știu cum aș reacționa. Nu cred că aș reacționa bine.

Dacă m-aș abține, în sinea mea n-ar fi ok. Mi-ar ieși flăcări pe nas!”, a declarat Cristina Șișcanu într-o filmare de pe social media, notează wowbiz.ro. „Te-ai transforma în dragon? Ideea este că e cel mai greșit mod de a conviețui, din teamă”, a completat Mădălin Ionescu.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, despre relația de cuplu

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au continuat să vorbească despre relația de cuplu, șatena fiind de părere că cei care trăiesc din teamă se mint singuri. Vedeta a mai subliniat că simte atunci când iubitul ei nu este fidel.

„Dar nu-i normal nici ca unul dintre parteneri să dezvolte o teroare pe care să o năpustească asupra celuilalt și nici celălalt să mintă la nesfârșit și să trăiască numai în teamă”, a mai spus prezentatorul TV.

ADVERTISEMENT

„Nici n-ar fi nevoie să-mi creezi tu vreun moment și să mă faci geloasă. Adică, eu înainte să manifești tu, eu oricum simt. Și cu gândul, eu simt și nu e bine. Deja sunt niște semne de întrebare, dacă ai niște gânduri ascunse, așa, de alte femei.

Nu e bine, chiar dacă nu te manifești. Dar eu le simt, să știi”, a adăugat Cristina Șișcanu. Frumoasa șatenă a încheiat conversația cu soțul său punctând încă o dată că moderatorul nu a făcut-o până acum să-și pună semne de întrebare.

ADVERTISEMENT