Life

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu împlinesc 12 ani de căsnicie. Cum au sărbătorit cei doi: “Am dus copiii la bunici”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au aniversat 12 ani de căsnicie. Cum au sărbătorit cei doi soți această zi specială.
24.04.2023 | 07:57
Cristina Siscanu si Madalin Ionescu implinesc 12 ani de casnicie Cum au sarbatorit cei doi Am dus copiii la bunici
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au aniversat 12 ani de căsnicie. Sursa foto. Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împlinit 12 ani de căsnicie și au sărbătorit această zi în mod romantic. Cei doi formează un cuplu de ani buni și au împreună o familie frumoasă.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, 12 ani de căsnicie

De ani buni, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc și au împreună o familie frumoasă, de care se bucură în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea TV este foarte activă în mediul online și împărtășește cu urmăritorii diverse momente importante din viața ei și a familiei sale. De data aceasta. vedeta a postat mai multe imagini și videoclipuri, fiind o ocazie specială.

Cei doi soți s-au afișat împreună pe rețelele sociale, cu ocazia aniversării căsătoriei. Cu această ocazie, Cristina Șișcanu și partenerul ei de viață au luat masa împreună. Pe copii i-au dus la bunici. Astfel, au profitat de timpul petrecut în doi și au reflectat asupra relației lor.

ADVERTISEMENT

“Da, facem 12 ani de când ne-am căsătorit, am dus copiii la bunici. Eu cu soțul am ieșit să luăm masa împreună și să stăm un pic așa, să reflectăm asupra relației noastre”, a transmis Cristina Șișcanu Instastory.

La rândul său, Mădălin Ionescu a postat și el câteva imagini alături de Crsitina Șișcanu. Prezentatorul a postat și un mesaj emoționant prin care i-a mulțumit soției sale pentru tot, inclusiv pentru Petra, fiica pe care o au împreună, dar și pentru faptul că are grijă de Filip și Ștefania.

ADVERTISEMENT

“12 ani de căsătorie. Azi. Te iubesc, baby! Cei mai frumoși, cei mai explozivi, cei mai pasionali, cei mai înțelepți, cei mai roditori ani din viața mea! Îți mulțumesc pentru dăruirea ta inimaginabilă, pentru Petra și pentru permanenta grijă pe care le-ai purtat-o și le-o porți Ștefaniei și lui Filip! La mulți ani”, este mesajul lui Mădălin Ionescu.

De asemenea, cei doi au postat și o fotografie din ziua nunții, de când și-au spus marele “da” la Chișinău, în 2011. Mădălin Ionescu i-a oferit partenerei sale de viața un buchet mare de flori.

ADVERTISEMENT
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu aniversare nuntă
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu și-au sărbătorit aniversarea nunții. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Ce a pățit Cristina Șișcanu înainte de Paște

Cristina Șișcanu a fost foarte dezamăgită anul acesta, înainte de Paște. Vedeta le-a dezvăluit urmăritorilor din mediul online că ar fi vrut să meargă într-o vacanță cu familia în perioada sărbătorilor pascale, însă ea și soțul ei nu au putut lua o decizie.

Inițial, cei doi ar fi vrut să meargă în Grecia, dar nu au mai făcut-o din cauza temperaturilor scăzute. Momentul alegerii unei destinații a fost amânat foarte mult, astfel că cei doi au rămas acasă, în cele din urmă.

Din acest motiv, Cristina Șișcanu a fost foarte supărată și ar fi vrut să ia o decizie în privința vacanței. Din păcate, cei doi au rămas acasă în săptămâna de dinaintea Paștelui și nu au mai plecat nicăieri,

ADVERTISEMENT