Life

Cristina Spătar pleacă din țară. Cântăreața a spus de ce este hotărâtă în acest sens

Cristina Spătar este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, dar cu toate asta este mai decisă ca oricând să părăsească România.
11.10.2021 | 17:03
Cristina Spatar pleaca din tara Cantareata a spus de ce este hotarata in acest sens
Cristina Spătar pleacă din țară. Cântăreața a spus de ce este hotărâtă în acest sens. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața nu traversează o perioadă tocmai bună din punct de vedere financiar, mai ales de la izbucnirea pandemiei de coronavirus, lucru care a pus-o pe gânduri.

Acesta este unul dintre motivele pentru care blondina vrea să plece din țară. Vedeta este decisă în această privință și deja face demersurile necesare.

ADVERTISEMENT

Cristina Spătar are câteva persoane apropiate în Regatul Unit al Marii Britanii, acolo unde intenționează să se mute cât mai curând.

Cristina Spătar, decisă să părăsească România. Ce o împinge pe artistă să facă această schimbare

„Toți artiștii o duc rău. Nu știu ce se va întâmpla de acum încolo, vom vedea. Cristina este una dintre persoanele care se află în această situație ingrată.

ADVERTISEMENT

Și anul trecut a fost greu, acum la fel, a cântărit foarte bine lucrurile și a decis să plece din țară. Are pe cineva în Anglia care o va ajuta și deja face demersurile necesare. 

Nu știm cât de repede sau cât de târziu se va întâmpla, cert este că ea este foarte hotărâtă și deja merge acolo să se intereseze”, a declarat un apropiat de-al artistei pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Cristina Spătar a plecat deja în Anglia și va sta câteva zile pentru a testa terenul, dorindu-și să găsească un loc de muncă stabil și care să-i aducă banii de care are nevoie.

„Are niște aproiați aici care vor să o ajute. Ea este o persoană creativă, ar putea avea oportunitatea unui loc de muncă frumos și bine plătit.

ADVERTISEMENT

În imobiliare sunt căutate persoane”, a mai spus persoana respectivă, mai arată sursa citată mai sus.

Cristina Spătar, tot mai multe probleme după divorțul de Alin Ionescu

Artista, numită ani la rând Regina R’n’B, se pare că are tot mai multe probleme după divorțul de omul de afaceri Alin Ionescu, cu care are doi copii.

Cei doi au fost căsătoriți timp de 9 ani, însă după separare Cristina Spătar a rămas fără niciun sprijin financiar pentru că afaceristul nu i-ar fi dat niciun ban.

ADVERTISEMENT