Fotbal international

Cristoph Daum va antrena din nou! Fostul selecționer al României ar fi ajuns la un acord cu Fenerbahce

10.04.2020 | 18:23
Cristoph Daum va antrena din nou Fostul selectioner al Romaniei ar fi ajuns la un acord cu Fenerbahce
ADVERTISEMENT

Cristoph Daum a revenit în Turcia și ar fi semnat cu Fenerbahce Istanbul, formație pe care a mai pregătit-o în două rânduri, între anii 2003-2006 și 2009-2010.

Cristoph Daum poate antrena din nou Fenerbahce

Cristoph Daum poate reveni pe banca tehnică a lui Fenerbahce Istanbul. Tehnicianul german nu a mai antrenat nicio echipă de fotbal din anul 2017, de când a fost demis din poziția de selecționer al naționalei României.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu, Eusebio di Francesco, Unai Emery si Laurent Blanc au fost doriți pe rând la Fenerbahce, însă negocierile nu s-au mai concretizat.

De-a lungul timpului, pe banca tehnică a lui Fenerbahce, Cristoph Daum a câștigat două titluri consecutive de campion în Superliga Turciei.

ADVERTISEMENT

Cristoph Daum a fost umilit de suporterii lui Frankfurt în tren

Cristoph Daum se afla într-un tren spre Frankfurt, când a fost înconjurat de mai mulți suporteri ai lui Eintracht, care au început să cânte: „Christoph Daum s-a întors și cumpără cocaină în Frankfurt”.

După Euro 2000, Cristoph Daum trebuia să fie noul selecționer al Germaniei, dar din cauză că s-a dovedit că a consumat cocaină, acesta a ratat șansa vieții.

ADVERTISEMENT

Cristoph Daum a povestit cum s-a simțit în tren, fiind înconjurat de fanii lui Eintracht Frankfurt: Când a ajuns trenul în stație, speram să nu deschidă ușile, dar lucrurile au decurs altfel. M-am simțit amenințat la început, dar n-a fost ceva dramatic.

Situația a fost sub control tot timpul. Era poliție în tren, iar după 45 de minute toată lumea stătea liniștită pe scaune. Am vrut să am un dialog cu fanii și am întrebat cine e liderul lor, dar mi s-a spus că nu era acolo”

ADVERTISEMENT

„Apoi am vorbit despre meci și despre faptul că erau foarte entuziasmați. Am mai fost în tren cu microbiști, dar niciodată n-am avut așa o experiență”, a declarat Cristoph Daum pentru RTL.

  • 66 de ani a împlinit Cristoph Daum pe 24 octombrie
ADVERTISEMENT