Sport

Critici după ce Lionel Messi a stat întins în spatele zidului la PSG: „E umilitor! O să-l sun pe Pochettino!”

Au apărut mai multe critici după ce Lionel Messi a stat întins în spatele zidului în meciul dintre PSG și Manchester City, scor 2-0.
29.09.2021 | 21:32
Critici dupa ce Lionel Messi a stat intins in spatele zidului la PSG E umilitor O sal sun pe Pochettino
ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu s-a arătat indignat de faptul că starul argentinian a fost pus să stea întins în spatele zidului și consideră că un astfel de jucător nu ar trebui să primească sarcini de acest fel.

De cealaltă parte, Nicolae Dică a recunoscut că nu i s-a părut un gest umilitor la adresa lui Lionel Messi, ba chiar îl consideră un gest de sacrificiu și de dorință de a demonstra că este dedicat total clubului.

ADVERTISEMENT

Critici după ce Lionel Messi a stat întins în spatele zidului la PSG

Florin Răducioiu a criticat faptul că Lionel Messi a fost pus să stea întins în spatele zidului în timpul meciului dintre PSG și Manchester City, partidă în care a înscris primul gol pentru parizieni:

„E puțin umilitor… de fapt nu puțin… e foarte umilitor să-l vezi pe Lionel Messi pus să stea pe jos în spatele apărării. Nu-mi vine să cred, nu cred că am văzut așa ceva.

ADVERTISEMENT

O fi vorbit Mauricio cu el și i-o fi spus să arate că e dispus să dea totul pentru echipă, dar nici așa, citeam ce mai spunea și Rio Ferdinand”.

„Mâine o să-l sun pe Pochettino și o să-l întreb dacă așa a gândit el sau i-a venit lui Messi să se pună pe jos”, a mai spus Florin Răducioiu, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„Nu mi se pare umilitor pentru Messi, el e un jucător de fotbal, s-a pus în slujba echipei și văd un lucru pozitiv, așa gândesc eu ca antrenor.

Eu ca antrenor aș aprecia dacă un jucător, mai ales de nivelul lui Messi s-ar sacrifica așa pentru echipă”, a declarat și Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu îl consideră mai bun pe Cristiano Ronaldo

Florin Răducioiu a recunoscut că îl consideră pe Cristiano Ronaldo mai bun decât Lionel Messi, dar nu înseamnă că nu îl apreciază pe starul argentinian: „Pentru mine, Ronaldo este peste Messi!

Campionatul Franței este foarte fizic, iar Messi se vede că a mai îmbătrânit și s-ar putea și campionatul să nu-l avantajeze”.

„Ronaldo continuă să tragă tare indiferent de vârstă și cred că e cel mai mare jucător contemporan. Venirea lui Messi nu a ajutat deloc, Messi nu a convins deloc până acum, dar deloc”, a mai spus Florin Răducioiu.

ADVERTISEMENT