Life

Critici dure la adresa lui Spike după ce artistul a fost surprins sărutându-se cu Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea: ”Devoratorul de prințese”

Spike a devenit ținta unor critici dure după ce a fost surprins sărutându-se cu Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Ce îi spun acum internauții?
15.09.2023 | 11:56
Critici dure la adresa lui Spike dupa ce artistul a fost surprins sarutanduse cu Livia fosta sotie a lui Catalin Bordea Devoratorul de printese
Critici dure la adresa lui Spike după ce artistul a fost surprins sărutându-se cu Livia. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Spike a ajuns în centrul unor critici extrem de dure. După ce a fost surprins sărutându-se cu Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, care îi era și prieten, lucrurile parcă au scăpat de sub control.

Critici dure la adresa lui Spike după ce artistul a fost surprins sărutându-se cu Livia

Spike și Cătălin Bordea erau prieteni buni. Nimeni nu avea să știe însă că la puțin timp după divorțul de Livia, lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată. Era cunoscut faptul că în realitate, comediantul suferea.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, motivul despărțirii celor doi nu a fost știut niciodată. Nu a durat mult, iar Livia a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Spike. Inclusiv Cătălin Bordea a reacționat la acel moment.

El spunea că anumite lucruri s-au concretizat odată cu apariția acestor imagini. De asemenea, a preferat să nu ofere alte comentarii și să păstreze discreția, având în vedere cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

Iată însă că fanii nu au trecut cu vederea gestul făcut de Spike. Drept dovadă, la cele mai recente postări ale artistului, vedem comentarii destul de acide. O mulțime de persoane l-au pus la zid pentru gestul făcut.

”Cu un așa prieten, nu ai nevoie de dușmani”

Mai exact, nimeni nu înțelege de ce Spike i-ar fi făcut așa ceva bunului său prieten. De asemenea, alții au vrut să afle de ce a ales-o  artistul fix pe Livia și dacă nu avea și alte ”opțiuni”.

ADVERTISEMENT

Alți internauți au fost ceva mai duri și l-au numit ”devorator de prințese”. Totodată, au fost și persoane care au spus că nu și-ar dori niciodată să aibă un astfel de prieten în viața lor.

„Și premiul pentru prietenul anului merge la… Spike!!!”/ „I-ai luat nevasta lui Bordea? Ai rămas fără femei?”/ „Sunt măritate fetele? Să nu le iei și pe ele!”/ „Țineți-vă femeile în casă, vine Spike!”/ „Devoratorul de prințese!”,/ „Măcar să-l pui si tu pe Bordea cavaler, poate se întoarce roata”/ ”Cu Livia nu pui?”/ ”

ADVERTISEMENT

Ce stofă de cavaler de onoare are”/ ”Cel mai bun prieten se cunoaște la nevoie”/ ”Să te ferească Dumnezeu de prieteni ca tine”/ ”Cu un așa prieten, nu ai nevoie de dușmani”, au fost doar o parte dintre comentariile primite de Spike.

ADVERTISEMENT