Sport

Critici la lansarea documentarului “Messi meets America: “Lipsește chiar el!”

Apple TV+ lansează miercuri documentarul "Messi meets America", despre transferul starului argentinian în MLS, la doar câteva luni după ce a câștigat Cupa Mondială.
11.10.2023 | 09:14
Critici la lansarea documentarului Messi meets America Lipseste chiar el
Lionel Messi a ajutat-o pe Inter Miami să câștige Leagues Cup în vară, primul trofeu din istoria clubului. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

“Messi meets America” debuteză pe platforma Apple TV+ într-un moment deloc potrivit. Argentinianul nu a mai jucat de aproximativ o lună, timp în care Inter Miami traversează o perioadă de coșmar.

Documentarul “Messi meets America” primește critici din partea celebrei publicații Rolling Stones. Ce au remarcat americanii

După eșecul din weekend cu Cincinnati, scor 0-1, Inter Miami a ieșit și matematic din lupta pentru calificarea în play-off. Un eșec care ar însemna că Messi va mai juca fotbal în SUA cel mai devreme peste cinci luni.

ADVERTISEMENT

Primele trei episoade ale documentarului sunt deja pe platformă, dar se pare că nu au fost primite cu prea mult entuziasm de critici. “Chiar Leo Messi este cel care lipsește din ‘Messi meets America’. Se concentrează prea mult pe ceea ce spun persoanele din jurul starului argentinian sau pe coechipierii de la Inter Miami.

Primele trei episoade sunt o dezamăgire, pentru că lumea voia să vadă mai multe imagini nedifuzate cu Leo Messi în viața de zi cu zi”, scrie celebra publicație Rolling Stones.

ADVERTISEMENT

Messi meets America, lansat chiar după ce Inter Miami a ieșit din calculele pentru play-off. Iar argentinianul ar putea pleca din SUA

În plus, jurnaliștii americani remarcă momentul nepotrivit. Lansarea documentarului are loc într-o perioadă în care se vorbește despre iminenta plecare a lui Leo Messi din SUA.

În condițiile în care Messi are cinci luni de pauză după ratarea calificării în play-off, Sport Bible a întocmit deja o listă cu destinațiile cele mai probabile pentru argentinian. Cinci cluburi ar fi în cursă.

ADVERTISEMENT

Arabia Saudită ar fi în fruntea listei, cu nu mai puțin de trei cluburi care și l-ar disputa pe Leo Messi pentru un împrumut de la Inter Miami. Al Hilal este favorită pentru a-l aduce lângă Neymar, dar Al Ahli și Al Ittihad ar fi gata să intre și ele în cursă.

Anunț surprinzător despre posibila mutare a lui Leo Messi în Premier League la Manchester City. Va lucra din nou cu Pep Guardiola?

De asemenea, Sport Bible nu exclude revenirea lui Leo Messi în Europa. Varianta cea mai des vehiculată ar fi un împrumut la FC Barcelona pentru a juca sub comanda lui Xavi, cel alături de care a trăit multe clipe de glorie.

ADVERTISEMENT

Dar sursa citată vine și cu o mutare surpriză. Leo Messi din nou alături de Pep Guardiola la Manchester City. Ar fi mutarea șoc prin care Pep și-ar putea scoate echipa dintr-o criză neașteptată, cu două eșecuri consecutive în Premier League.

ADVERTISEMENT
Tags: