Sport

Leo Messi, din nou rivalul lui Cristiano Ronaldo!? Suma colosală pentru doar câteva luni în Arabia Saudită

Pentru Leo Messi urmează 5 luni fără meciuri în SUA, după ce Inter Miami a ratat calificarea în play-off. S-a vorbit de varianta unui împrumut la Barcelona, dar varianta Arabia Saudită prinde mai degrabă contur.
10.10.2023 | 08:16
Leo Messi din nou rivalul lui Cristiano Ronaldo Suma colosala pentru doar cateva luni in Arabia Saudita
Leo Messi ar urma să primească o ofertă greu de refuzat de la Al Hilal. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Inter Miami mai are doar două meciuri de jucat în sezonul regulat din SUA, pe 19 și 22 octombrie, ambele cu Charlotte. Peste doar 12 zile, toți jucătorii formației din Florida intră în pauză. Una destul de lungă.

Inter Miami mai are doar două meciuri de jucat, apoi urmează o lungă pauză. Ce se întâmplă cu Leo Messi?

Pentru primele 9 clasate din fiecare conferință urmează meciurile din play-off în actualul sezon. Fază a competiției unde Inter Miami nu are nicio șansă să mai ajungă după 0-1 cu Cincinnati pe propriul teren. În sporturile americane nu există retrogradare, astfel că pentru formația lui Leo Messi mai sunt doar cele două partide cu Charlotte de jucat.

ADVERTISEMENT

Partide în care sunt șanse minime ca Leo Messi să mai intre, mai ales că practic nu mai au nicio miză. Iar Messi este oricum a fost în recuperare în ultima lună, din cauza unor probleme musculare.

Mai multe cluburi vor să profite de perioada lungă în care Messi nu va juca în SUA și sunt gata să facă oferte pentru un împrumut. S-a scris despre planul celor de la FC Barcelona, dar catalanii au concurență.

ADVERTISEMENT

FC Barcelona l-ar vrea pe Messi, dar are din nou competiție grea. Al Hilal pregătește o sumă uriașă pentru un împrumut

Conform Sport Bible, Fondul de Investiții Saudit a catalogat drept prioritate națională aducerea lui Leo Messi în Saudi Pro League. Ar fi ultimele 5 luni din rivalitatea Leo Messi / Cristiano Ronaldo și probabil ultimele meciuri între cei doi.

Suficiente motive ca Saudi Pro League să dea o adevărată lovitură de imagine. Conform sursei citate, oferta pe care Leo Messi ar urma să o primească ar fi foarte greu de refuzat. În plus, și Inter Miami ar fi o afacere bună. Ar scăpa de salariul lui Messi pe această perioadă și, în plus, ar putea încasa o sumă frumoasă de la saudiți.

ADVERTISEMENT

În urmă cu doar câteva luni, Leo Messi a fost ofertat de Al Hilal, una dintre cele mai puternice echipe din fotbalul saudit. Șeicii i-au pus pe masă un salariu colosal argentinianului, 400 de milioane de euro pe sezon. Messi a ales să meargă în SUA.

Leo Messi vs Cristiano Ronaldo pe 1 decembrie în Al Hilal – Al Nassr. Ar putea fi ultimul meci între cei doi mari rivali

Dacă păstrăm raportul, ar fi de așteptat ca Leo Messi să primească 200 de milioane de euro pentru a juca timp de 5 luni în Arabia Saudită, cel mai probabil la Al Hilal.

ADVERTISEMENT

După 4 etape, Al Hilal este lider în clasamentul din Arabia Saudită. Și, un atu uriaș, îl are în lot pe bunul prieten al lui Leo Messi, Neymar jr. Pe 1 decembrie, Al Hilal joacă pe propriul teren cu Al Nassr, echipa lui Ronaldo. Ar putea fi ultimul meci în care Messi și Cristiano se înfruntă.

ADVERTISEMENT