Sport

Criză totală la un club din Liga 2 Casa Pariurilor! Conducerea a anunțat că pleacă: „Să vină altcineva, poate aduce bani”

Probleme mari pentru un club din Liga 2 Casa Pariurilor. Președintele și vicepreședintele au anunțat că pleacă, iar echipa riscă să fie depunctată.
28.12.2023 | 09:00
Criza totala la un club din Liga 2 Casa Pariurilor Conducerea a anuntat ca pleaca Sa vina altcineva poate aduce bani
Un club din Liga 2 Casa Pariurilor are mari probleme în finalul anului 2023. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Final de an tensionat la Chindia Târgoviște, echipă aflată abia pe locul 11 în clasamentul din Liga 2 Casa Pariurilor. Președintele Lorin Petrescu și vicepreședintele Nicolae Croitoru au anunțat că pleacă de la conducerea clubului. Dâmbovițenii au datorii totale de 1.2 milioane de euro.

Criză totală la un club din Liga 2 Casa Pariurilor! Conducerea a anunțat că pleacă: „Să vină altcineva, poate aduce bani”

Chindia Târgoviște traversează o criză fără sfârșit. Retrogradată în liga secundă la finalul sezonului trecut, Chindia are interdicție la transferuri, iar apele devin din ce în ce mai tulburi. Lorin Petrescu, președintele Chindiei, și-a anunțat din nou colaboratorii că nu va continua în astfel de condiții.

ADVERTISEMENT

„Am transmis asociaților de acum o lună că nu mai pot continua. Voi rămâne în club până vor găsi înlocuitor pentru mine. Cred că nu pot aduce un plus mai mare. Să vină altcineva, poate găsește sponsori, poate aduce bani.

Mai stau până vine cineva, să nu se blocheze activitatea, cu acte de semnat, semnătură în bancă și altele”, a declarat Lorin Petrescu, președintele Chindiei. La pachet cu oficialul dâmbovițenilor va pleca și Nicolae Croitoru, vicepreședintele echipei de pe stadionul „Eugen Popescu”.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că dacă am venit împreună cu președintele, corect este să și plecăm împreună”, au fost cuvintele lui Nicolae Croitoru. Jucătorii Chindiei Târgoviște se vor reuni pe 24 ianuarie, iar cei doi speră ca echipa să le găsească înlocuitori.

Chindia Târgoviște riscă depunctarea în Liga 2 Casa Pariurilor

Chindia Târgoviște are mari probleme financiare. Dâmbovițenii au datorii în valoare totală de 1.2 milioane de euro, conform celor de la liga2.ro. Fosta echipă din prima ligă trebuie să-i plătească de urgență suma de 90.000 de lei fotbalistului Esteban Orozco.

ADVERTISEMENT

În caz contrar, Chindia Târgoviște riscă depunctarea. Totodată, pentru a scăpa de interdicția la transferuri, Chindia trebuie să-i achite datoria de 106.500 lei jucătorului Rassambek Akhmatov.

De asemenea, Marcel Ghergu, fostul președinte al clubului din Târgoviște, trebuie să primească 25.000 de euro ce reprezintă salarii restante. Chindia joacă următorul meci oficial pe 24 februarie împotriva celor de la Metaloglobus.

ADVERTISEMENT

În 2023, Chindia Târgoviște a avut în acte nu mai puțin de 3 președinți și 5 antrenori. La conferința de presă susținută miercuri, 27 decembrie, pe lângă Lorin Petrescu și Nicu Croitoru a participat și avocatul Alexandru Voichiță.

Lorin Petrescu este proprietarul companiei ProActiv, sponsorul Chindiei Târgoviște în precedentele sezoane. Petrescu a fost instalat în primă fază vicepreședinte la Chindia după demiterea lui Marcel Gherghu din vară.

ADVERTISEMENT