Sport

Croația și Anglia se luptă pentru accederea în finală la CM 2018

10.07.2018 | 21:00
Croatia si Anglia se lupta pentru accederea in finala la CM 2018
ADVERTISEMENT

Aproape nimeni nu ar fi pariat pe o semifinală Croația – Anglia la startul CM 2018. Dar iată că acest eveniment se va transforma în realitate miercuri seara, începând cu ora 21:00. 

Croații revin în această fază a competiției după o așteptare de 20 de ani. Prima oară ajungeau la Mondialul din 1998, pe care aveau să-l termine în cele din urmă pe locul 4. De cealaltă parte, englezii nu s-au mai calificat în această fază de la ediția din 1990, când, de asemenea, terminau pe locul 4. Ce-i drept, Anglia se laudă și acum cu trofeul cucerit în 1966 pe tărâm propriu.

ADVERTISEMENT

Dramatism pentru Croația

Ca să ajungă până aici, Croația și-a câștigat la pas grupa din care a făcut parte, cu Argentina, Nigeria și Islanda. Din fazele eliminatorii însă, băieții lui Dalic au trecut prin momente de tensiune maximă. Au eliminat atât Danemarca în „optimi”, cât și Rusia în „sferturi” în urma loviturilor de departajare, acolo unde Subasic a făcut de fiecare dată minuni.

Anglia, cu bune și cu rele

Englezii au avut o evoluție contrastantă la această ediție a Mondialului. În faza grupelor le-au învins pe modestele Tunisia și Panama, dar au pierdut, mulți spun intenționat, cu Belgia. În optimea de finală jucată împotriva Columbiei, Anglia a avut nevoie de lovituri de la 11 metri ca să se califice. Mult mai simple au fost lucrurile în „sfertul” cu Suedia, pe care echipa lui Southgate l-a câștigat cu ușurință, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

Agenția Unibet ne oferă un pariu cu totul special pentru acest eveniment. Pariorii pot miza pe intervenția sistemului VAR pe durata partidei. Cota pentru o astfel de variantă este de 2.10!

Pariuri speciale Croația – Anglia
Se va utiliza sistemul VAR @ 2.10
Modric și Kane înscriu din penalty @ 41.00
Gol și assist Rakitic @ 36.00*

ADVERTISEMENT

*Cote oferite de casa de pariuri online Unibet