Fotbal intern

Crystal Palace revine pe pista Florinel Coman. Cât vor englezii să cheltuiască pentru a-l aduce la Londra

09.09.2020 | 18:34
Crystal Palace revine pe pista Florinel Coman Cat vor englezii sa cheltuiasca pentru al aduce la Londra
ADVERTISEMENT

Crystal Palace revine pe pista Florinel Coman. Trupa antrenată de Roy Hodgson caută să se întărească pentru noua ediție a Premier League, care se anunță a fi una extrem de disputată. Londonezii au terminat pe locul 14 ultima ediție a campionatului Angliei, iar în noua stagiune debutează sâmbătă, contra celor de la Southampton.

Jurnalistul Hugo Zoff anunță pe Twitter că Palace vrea să îi aducă pe Florinel Coman și Ismaila Sarr, aripa dreaptă a celor de la Watford. FANATIK a anunțat în exclusivitate în urmă cu o lună că Giovanni Becali, agentul lui Coman, l-a propus pe fotbalistul de la FCSB chiar celor de la Crystal Palace.

ADVERTISEMENT

Coman a fost inclus de site-ul de specialitate WhoScored.com în topul celor mai buni 10 jucători din ultima etapă a Nations League. Fotbalistul de bandă stânga a evoluat foarte bine împotriva Austriei și a obținut un rating de 8.39, după ce a oferit o pasă decisivă și a reușit cinci driblinguri și două intercepții.

Crystal Palace revine pe pista Florinel Coman. Ce buget au la dispoziție englezii pentru a-l transfera pe fotbalistul de la FCSB

Conform jurnalistului Hugo Zoff, englezii de la Crystal Palace au la dispoziție un buget de 53 de milioane de euro pentru a-i aduce pe Florinel Coman și Ismaila Sarr. Prețul pe care Watford îl cere pentru Sarr este de 44 de milioane de euro, așadar suma pe care ar putea fi dispuși englezii să o plătească pentru Coman este de 9 milioane de euro!

ADVERTISEMENT

Pare greu de crezut că Gigi Becali ar fi dispus să renunțe la fotbalistul său pentru această sumă, însă Palace ar avea ocazia să pluseze grație faptului că Watford a retrogradat, iar Sarr ar putea fi lăsat să plece pentru un preț mai mic. De Sarr s-a interesat în această vară și campioana Liverpool, conform TalkSport.

Mutarea lui Florinel Coman pe Selhurst Park ar putea fi facilitată și de plecarea aproape sigură a lui Wilfried Zaha. Ivorianul în vârstă de 27 de ani le-a cerut conducătorilor lui Palace să fie lăsat să plece la Everton, club care a dat un adevărat tur de forță pe piața transferurilor, transferându-i pe James Rodriguez, Allan sau Abdoulaye Doucoure.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Carlo Ancelotti îl vrea și pe Zaha, care evoluează pe același post cu Florinel Coman, respectiv aripă stânga. Wilfried Zaha este cel mai bine cotat fotbalist al lui Palace, iar plecarea sa ar lăsa un gol în echipă, însă ar asigura și o sumă bună ce poate fi reinvestită.

Poate Florinel Coman să facă față în Premier League? Formă excelentă pentru fotbalistul român

Prestația lui Florinel Coman din meciul contra Austriei a impresionat pe toată lumea, iar cifrele dovedesc faptul că evoluția aripii stânga a fost una foarte bună. Conform WhoScored.com, fotbalistul celor de la FCSB a oferit, pe lângă o pasă decisivă, încă trei pase cheie, a reușit cinci driblinguri, dar și două tacklinguri și două intercepții. Grație cifrelor sale excelente, Coman a prins topul 10 al celor mai buni fotbaliști din ultima etapă a UEFA Nations League.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună, Giovanni Becali anunța în exclusivitate pentru FANATIK că l-a propus pe fotbalistul de la FCSB echipei antrenate de Roy Hodgson. În condițiile în care sunt aproape să se despartă de vedeta Wilfried Zaha, nu este de mirare că cei de la Crystal Palace revin pe pista Florinel Coman.

„Da, sunt plecat din țară, dar nu pot să vă spun mai multe. Este adevărat că l-am propus pe Florinel Coman la Crystal Palace, iar acum așteptăm back-up-ul lor. Mutarea depinde de unele detalii, dar se discută”, declara Giovanni Becali în exclusivitate pentru FANATIK în data de 10 august.


(P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 2,80 este cota pentru „2 pauză / 2 final“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT