Sport

CS Tunari – Universitatea Craiova 1-1, în etapa 1 a grupelor Cupei României Betano. Egal chinuit scos de olteni

Universitatea Craiova își continuă forma proastă și în Cupa României Betano. Oltenii au obținut un egal chinuit, cu gol marcat în ultimul minut, pe terenul divizionarei secunde CS Tunari.
27.09.2023 | 17:40
CS Tunari  Universitatea Craiova 11 in etapa 1 a grupelor Cupei Romaniei Betano Egal chinuit scos de olteni
Ndong in meciul de fotbal dintre CS TUNARI si UNIVERSITATEA CRAIOVA contand pentru CUPA ROMANIEI BETANO, desfasurat pe Stadionul Central Arsenal Tunari, miercuri 27 septembrie 2023. © FOTO: Giga FLUSTER/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
27-09-2023
13:15

CS Tunari - Universitatea Craiova 1-1 (Mitrică 47 / Markovic 90)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+4: Fluier final.

Min. 90: GOOOL Universitatea Craiova! Kurtic execută o lovitură liberă de la 16 metri, mingea îl lovește pe Markovic, își schimbă traiectoria și intră în plasă.

Min. 65: Baiaram șutează din 8 metri, dar portarul gazdelor e atent și reține.

Min. 50: Roguljic execută pe 6 metri o lovitură liberă de pe stânga, Kurtic e singur, dar lovește mingea cu coapsa și trimite peste poartă.

Min. 47: GOOOL CS Tunari! Aruncare de la margine pentru olteni, mingea ajunge la Badelj, acesta o lovește greșit din cauza gazonului prost, Mitrică scapă singur cu Lazar și înscrie cu un șut plasat.

Min. 18: Corner pentru olteni, Mendy reia cu capul din 3 metri pe lângă bară.

Min. 16: Atanas Trică șutează cu stângul din întoarcere, de la 10 metri, la colțul lung, dar mingea se duce pe lângă poartă.

Min. 1: Șutul lui Roguljic nu nimerește cadrul porții.

Min. 1: A început partida. Din păcate, așa cum se așteptau și se plângeau oltenii, meciul se joacă pe un teren execrabil, cum nici la Liga 4 nu vezi.

tunari - u craiova
Meciul CS Tunari – Universitatea Craiova se joacă pe un gazon sub orice critică. foto: Gsp.ro
27-09-2023
12:16

Echipele de start la CS Tunari - Universitatea Craiova

CS Tunari: Moroz – Barfă, Ad. Stoian, Mih. Leca, Al. Sima, Florică, Al. Despa, Licsandru, Sin, P. Mitrică, Al. Stoian. Rezerve: Dr. Petrișor – Feraru, Al. Gheorghe, M. Geantă, L. Mitrică, Mihăescu, Dr. Gheorghe, Ivanovski, Vas. Constantin. Antrenor: Alin Ilin

Universitatea Craiova: Lazar – Borța, Mendy, Badelj, Ndong – Houri, Kurtic – Căpățână, Roguljic, Ișfan – Trică. Rezerve: Iul. Popescu – Raul Silva, Vlădoiu, Al. Crețu, Sala, Mateiu, Baiaram, Koljic, Markovic. Antrenor: Corneliu Papură

Meciul CS Tunari – Universitatea Craiova are loc miercuri, 27 septembrie, cu începere de la ora 16:15, în cadrul grupei D a Cupei României Betano. Este o partidă aparent decalată valoric, CS Tunari promovând sezonul acesta în eșalonul secund, unde a reușit primul succes abia etapa trecută. Universitatea Craiova va trimite pe teren o combinată între câțiva titulari și jucători mai puțin folosiți până acum.

Unde se joacă meciul CS Tunari – Universitatea Craiova, în etapa 1 a grupelor Cupei României Betano

Confruntarea CS Tunari – Universitatea Craiova se desfășoară miercuri, 27 septembrie, de la ora 16:15, pe stadionul „Arsenal” Tunari, în etapa 1 din grupa D a Cupei României Betano. Este un meci de referință pentru gruparea ilfoveană, promovată în premieră în Liga 2 și care abia în ultima etapă a reușit să obțină prima victorie. Este clar că oltenii sunt mari favoriți, dar Cupa este competiția surprizelor.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are ca obiectiv secundar, după evoluțiile din campionat, calificarea în sferturile de finală ale Cupei României dintr-o grupă din care mai fac parte Farul, FC Voluntari, UTA și o altă divizionară secundă, Gloria Buzău. Cel puțin o sută de suporteri olteni vor veni la meci, dar vor fi și suporteri ai echipei locale sau pur și simplu spectatori neutri, care vor să vadă pe viu Universitatea Craiova.

Cine transmite la TV partida CS Tunari – Universitatea Craiova

Partida CS Tunari – Universitatea Craiova se joacă miercuri 27 septembrie, de la ora 16:15, pe stadionul „Arsenal” Tunari în etapa 1 din grupa D a Cupei României. Ea va putea fi vizionată pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. Ilfovenii speră să aibă o evoluție cât mai bună, pentru a se apropia de valoarea echipei oaspete.

ADVERTISEMENT

La Tunari, miercuri, 27 septembrie, deși suntem pe final de lună, vremea este ca de vară. Un cer pe care soarele va străluci din plin până la apus și care nu accepta nici măcar un strop de ploaie. Va fi destul de cald, ba chiar foarte cald pentru această perioadă a anului, în jur de 29 de grade, la această temperatură urmând a avea loc meciul.

Ce absențe sunt în întâlnirea CS Tunari – Universitatea Craiova

Echipa din Tunari, nou promovată sezonul acesta în Liga 2, va căuta să ofere o replică de calitate mult mai galonatului său adversar, profitând și de starea deplorabilă a gazonului, care reprezintă realmente o sursă de pericol pentru integritatea jucătorilor. Cu câteva excepții, va fi trimisă pe teren echipa care a obținut etapa trecută prima victorie din actuala ediție a eșalonului secund, în fața lui FK Csikszereda.

ADVERTISEMENT

Era de așteptat ca la olteni Corneliu Papură să trimită la odihnă o serie dintre titulari și să acorde credit celor care au evoluat prea puțin până acum sau deloc, cum este cazul lui Mendy în apărare. Câteva nume exponențiale, căpitanul Nicușor Bancu, Alex Mitriță sau Vladimir Screciu, nu vor evolua în acest meci pe care craiovenii vor să îl rezolve în cele 90 de minute cât mai lejer, deși sunt convinși că gazdele vor da o replică dârză.

Cote la pariuri la jocul CS Tunari – Universitatea Craiova

Este absolut normal ca și casele de pariuri să aibă cotații la diferențe considerabile între cele două echipe, chiar dacă vorbim despre competiția surprizelor. Universitatea Craiova este favorită la o cotă excelentă, de 1,50, iar dacă ar produce minunea cei din Tunari ar avea cota de 7,50. Șansă dublă „1X” are cotă de 3,20, iar un gol marcat de gazde ajunge și el la 2,30, semn că bookmakerii sunt convinși de succesul oaspeților.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe nu s-au mai aflat niciodată față în față, nici măcar în vreun joc amical. Cu toate acestea, Corneliu Papură a ținut să își avertizeze elevii că nu trebuie să intre pe teren ca și când meciul este deja câștigat numai prin simpla lor prezență, pentru că în cariera sa a trăit momente dificile cu Universitatea Craiova ca jucător în Cupa României, contra unor adversari considerați a fi net inferiori.


  • 1,65 este cota oferita de BETANO pentru pronosticul „2 și peste 1,5 goluri” la meciul CS Tunari – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT