Sport

U Craiova, fără vedete la debutul în Cupa României Betano! Ce schimbări pregătește Papură

Corneliu Papură se pregătește pentru debutul în Cupa României Betano, iar tehnicianul „alb-albaștrilor” este așteptat să schimbe în primul „11” al Universității Craiova.
27.09.2023 | 11:05
U Craiova fara vedete la debutul in Cupa Romaniei Betano Ce schimbari pregateste Papura
Pierdere grea la debutul în Cupa României Betano! Ce absențe mai are Corneliu Papură. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Debutul în grupele Cupei României Betano se apropie pentru Universitatea Craiova, iar staff-ul „alb-albaștrilor” este cu gândul la cele trei puncte cu CS Tunari. Corneliu Papură nu se va putea baza pe Andrei Ivan, eliminat cu U Cluj, și este de așteptat ca tehnicianul să menajeze și alți titulari pentru partida din SuperLiga cu FC Botoșani.

Mitriţă, Bancu şi Ivan au rămas la Craiova şi nu joacă în Cupa României Betano

După dezamăgirea trăită în sezonutul trecut de Universitatea Craiova din Cupa României Betano, atunci când „juveții” nu au reușit să treacă nici de faza grupelor, staff-ul oltenilor își propune să ridice trofeul de această dată. Totuși, pe „alb-albaștrii” îi îngrijorează starea gazonului de pe stadionul celor de la CS Tunari.

ADVERTISEMENT

Corneliu Papură nu se va putea baza pe Andrei Ivan în confruntarea cu CS Tunari, după ce golgheterul Universității Craiova a văzut al doilea cartonaș galben în remiza cu U Cluj. Un motiv de bucurie pentru tehnicianul „alb-albaștrilor” ar fi că va putea conta pe serviciile lui Juraj Badelj, suspendat în etapa trecută.

În partida din Cupa României Betano ar putea să își facă apariția de-a lungul meciului și jucători care au primit mai puține minute în ultimele etape din campionat precum Alex Ișfan sau Ante Roguljic. Din informațiile FANATIK  Alex Mitriță și Nicușor Bancu nu au făcut deplasarea şi vor fi menajați cu CS Tunari.

ADVERTISEMENT

Încă din primul minut al partidei din Cupa României Betano ar putea să își facă apariția jucători precum Alex Ișfan, David Lazar, Florin Borța, Basilio Ndong și Atanas Trică. Meciul din faza grupelor ar putea să însemne și debutul lui Jean Mendy în tricoul „alb-albastru” după prestația dezamăgitoare a lui Raul Silva cu U Cluj.

Din informațiile FANATIK, şi Marian Danciu a rămas în Bănie și nu va face deplasarea alături de lotul „alb-albaștrilor”. Mijlocașul este principala soluție pentru regula U21 a Universității Craiova după accidentarea lui Ștefan Baiaram.

ADVERTISEMENT

După confruntarea cu CS Tunari din Cupa României Betano, Universitatea Craiova va reveni pe stadionul „Ion Oblemenco” pentru partida cu FC Botoșani. Aceasta este programată la doar trei zile zile distanță de la meciul din grupele competiției.

Dragoș Bon: „Nu este normal! Pune în pericol integritatea jucătorilor”

Dragoș Bon a prefațat partida CS Tunari – Universitatea Craiova, iar secundul lui Corneliu Papură a mărturisit că îl îngrijorează starea gazonului. Staff-ul din Bănie i-a analizat pe următorii adversari din Cupa României Betano și speră să le administreze o înfrângere pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

„Începem o competiție care este foarte importantă pentru noi, ne interesează și dorim să o câștigăm în acest sezon. Ne așteaptă un meci dificil pentru că vom juca pe un teren impracticabil și vreu să subliniez acest aspect. Nu este normal ca o competiție pe care o tratăm foarte serios și este foarte importantă pentru fotbalul românesc să fie găzduită de astfel de stadioane.

În primul rând pune în pericol integritatea jucătorilor și asta este o mare problemeă. În al doilea rând anulează spectacolul și eu cred că această competiție este făcută pentru spectacol, pentru a atrage publicul, pentru a deveni din ce în ce mai interesantă și nu cred că este normal să se desfășoare pe astfel de stadioane.

Ca și joc par o echipă organizată defensiv care nu pune prea mult accent pe partea ofensivă în partidele cu echipele mai bune din Liga 2. Trebuie să intrăm foarte bine montați, motivați și să nu le dăm nicio șansă. Se știe Cupa este competiția surprizelor și nu vrem să fim noi surpriza neplăcută din această ediție”, a spus Dragoș Bon.


  • 1,47 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul CS Tunari – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT