Sport

Fanii CSA Steaua anunţă că echipa va avea drept de promovare! Detalii de ultimă oră

CSA Steaua București a depus la timp la FRF cererea de modificare a statului, susțin fanii echipei Armatei. Când s-ar putea realiza asocierea cu un privat.
08.08.2023 | 17:30
Fanii CSA Steaua anunta ca echipa va avea drept de promovare Detalii de ultima ora
CSA Steaua București e gata să lupte pentru promovarea în SuperLiga. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CSA Steaua București le dă speranțe fanilor că echipa va putea promova în SuperLiga la finalul acestui sezon. „Militarii” au înștiințat FRF că își vor modifica statutul juridic.

Fanii CSA Steaua București, anunț de ultimă oră cu privire la promovare

Asociația Steliștilor 1947 a făcut un anunț important înaintea meciului de la Târgoviște cu Chindia: „DA, Clubul Steaua a înștiințat, în timpul regulamentar, Federația Română de Fotbal că își va schimba statutul într-o entitate de drept privat pentru a promova în Liga 1 la fotbal”.

ADVERTISEMENT

Organizația fanilor a oferit detalii suplimentare: „Toate documentele necesare vor fi depuse de Steaua, după ce se vor finaliza discuțiile cu partenerii privați și se va ajunge la o concluzie cu privire la noua formă de organizare a echipei de fotbal”.

Suporterii dezvăluie că MApN și conducerea clubului dorește ca Steaua să fie preluată de o companie sau un investitor„Contrar tuturor știrilor false apărute în mass-media, clubul Steaua își dorește un partneriat privat în care rolul său va fi de a proteja marca Steaua și a urmări performanța”.

ADVERTISEMENT

Asociația Steliștilor 1947, mesaj clar pentru CSA Steaua: „Am trimis o cerere pentru a face parte dintr-o viitoare asociere”

Fanii Stelei vor să se implice însă și mai mult și au făcut primele demersuri oficiale: „AS47 a trimis o cerere pentru a face parte dintr-o viitoare asociere, pentru a urmări și transmite mai departe cât se poate de transparent informații suporterilor.

#CeiCareNUauTrădat #spiritdeluptă #aicieSteaua #vremSteauaînA #înGhenceadoarSteaua”, se mai arată în finalul comunicatului.

ADVERTISEMENT

CSA și clauzele pentru ca FCSB să joace în Ghencea

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a pus presiune pe FCSB și i-a forțat să iasă cu un comunicat în care să spună public că nu dorește să fie asociată cu numele „Steaua”: „Având în vedere clauzele contractuale impuse de Clubul Sportiv al Armatei ‘Steaua’ pentru punerea la dispoziție a Stadionului ‘Steaua’ nr. A6196/31.07.2023 și litigiile existente între cele două părți, care își dispută drepturile de proprietate intelectuală asupra mărcilor ‘STEAUA’, până la soluționarea definitivă a acestora de către instanțele de judecată, FCSB se delimitează de declarațiile publice ale unor reprezentanți ai staff-ului său, în legătură cu situația respectivelor mărci”.

Vicecampioana României a fost obligată să își modifice și site-ul oficialpentru a înlătura orice asociere cu brandul „Steaua”, iar în acest moment se află „în mentenanță”.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua debutează în noul sezon din Liga 2 Casa Pariurilor în meciul cu Chindia Târgoviște. Partida este sold-out și sunt așteptați peste 1.200 de fani ai „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT
Tags: