Sport

FCSB, comunicat forțat de CSA Steaua. Anunțul obligatoriu pentru a juca în Ghencea cu danezii

FCSB a emis un comunicat oficial forțat cu privire la conflictul cu CSA Steaua, în timp ce negociază închirierea stadionului Ghencea.
08.08.2023 | 13:36
FCSB comunicat fortat de CSA Steaua Anuntul obligatoriu pentru a juca in Ghencea cu danezii
FCSB, REACTIE NEASTEPTATA la adresa CSA Steaua. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB va juca și meciul cu Nordsjaelland pe stadionul Ghencea, așa cum Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA. Vicecampioana României, anunț de ultimă oră înainte de meciul din Conference League.

FCSB, anunț de ultimă oră înainte de meciul cu Nordsjaelland din Ghencea: „Ne delimităm de declarațiile publice ale unor reprezentanți ai staff-ului”

Conducerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua București i-a somat în repetate rânduri pe cei de la FCSB să nu mai își atribuie marca „Steaua”, lucru care s-a întâmplat și la partida cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

FCSB a decis astfel să emită un comunicat pentru a încerca să îndrepte lucrurile: „Având în vedere clauzele contractuale impuse de Clubul Sportiv al Armatei ‘Steaua’ pentru punerea la dispoziție a Stadionului ‘Steaua’ nr. A6196/31.07.2023 și litigiile existente între cele două părți, care își dispută drepturile de proprietate intelectuală asupra mărcilor ‘STEAUA’, până la soluționarea definitivă a acestora de către instanțele de judecată, FCSB se delimitează de declarațiile publice ale unor reprezentanți ai staff-ului său, în legătură cu situația respectivelor mărci”.

Publicarea acestui comunicat a fost condiția pusă de „militari” pentru ca FCSB să poată juca în Ghencea și meciul cu danezii din preliminariile UEFA Europa Conference League. Vicecampioana României a îndeplinit astfel această condiție.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, anunț cu privire la închirierea stadionului Ghencea: „Nu e semnat”

Mihai Stoica se temea încă și a evitat subiectul: „Nu e semnat că jucăm în Ghencea și până când văd că nu e semnat nu vorbesc. Asta nu-mi place mie… că insiști (N.r- glumește și râde).

Lasă-mă că nu vrea să încep emisiunea așa, vrea s-o încep cum am terminat-o. Sper ca mâine să fie totul în regulă, pentru că joi avem meci”, a spus managerul general al FCSB, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Gigi Becali e convins că FCSB va juca în Ghencea: „Da, s-a rezolvat. Pot să vă confirm acest lucru. Ar fi fost cea mai mare nedreptate posibilă ca un meci atât de important să nu se joace pe un asemenea stadion, care se ridică la pretențiile europene. Am anunțat și la UEFA, totul este în regulă”.

FCSB – Nordsjaelland, în pericol să nu se vadă la TV

Nicio televiziune din România nu a cumpărat drepturile TV pentru partida dintre FCSB și Nordsjaelland. Meciul tur are loc joi, 10 august, de la ora 21:30, iar în acest moment sunt siguri că vor putea urmări partida doar cei care își achiziționează bilete la meci.

ADVERTISEMENT

Principalul motiv pentru această situație e faptul că FCSB cere o sumă importantă pentru drepturile de imagine: nu mai puțin de 100.000 de euro, conform gsp.ro.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru „GG” la meciul FCSB – FC Nordsjaelland

ADVERTISEMENT