Sport

Fanii Stelei, protest la intrarea FCSB în Ghencea: “Jandarmeria, la picioarele lui Becali”

Reprezentanții Asociației Steliștilor 1947 au răbufnit pe Facebook și au acuzat statul român că risipește resurse permițând formației FCSB să joace în Ghencea.
06.08.2023 | 20:41
Fanii Stelei protest la intrarea FCSB in Ghencea Jandarmeria la picioarele lui Becali
Fanii FCSB, comparați cu niște oi. Mesajul transmis de Asociația Steliștilor 1947. Foto: Facebook AS47
ADVERTISEMENT

Într-o postare pe Facebook, suporterii formației CSA Steaua au reproșat PSD-ului și lui Marcel Ciolacu că se aruncă inutil bani pe geam permițând echipei FCSB în Ghencea, pentru că fanii acestei echipe au nevoie de protecție sporită din partea Jandarmeriei, în contextul în care ultrașii de la Peluza SUD Steaua stau la pândă.

Fanii Stelei se revoltă: “Statul a cheltuit mai mult pentru a păzi infractorii va încasa pe chiria stadionului”

”Oficial, statul a cheltuit mai mulți bani pentru a păzi infractorii decât va încasa pe chiria stadionului. Aceasta este politica PSD, dorința absurdă a unui premier, de aici apare cu adevărat deficitul bugetar. Numărați câte echipaje păzesc de 2 săptămâni Stadionul Steaua şi suporterii unei echipe ce spune că “joacă acasă”. Oare corpul de control va ancheta şi acest lucru?

ADVERTISEMENT

Este primul meci din istoria fotbalului unde forțele de ordine protejează suporterii “echipei gazdă”. Prin desfăşurarea de forțe, jandarmeria confirmă că este la picioarele lui becali, cum însuşi acesta declara. #înGhenceadoarSteaua #CeiCareNUauTrădat #spiritdeluptă #aicieSteaua #vremSteauaînA”, au transmis cei de la AS 47.

Mesajul este transmis în contextul în care partida FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea, iar fanii de la Peluza SUD au ripostat cu un banner amenințător. Continuăm lupa împotriva celor afiliați la turmă. Cine calcă duminică în Ghencea își asumă”, a transmis Peluza SUD Steaua în momentul în care ultrașii au aflat că meciul se va juca în Ghencea.

ADVERTISEMENT

În replică, liderul Peluzei NORD, Gheorghe Mustață, i-a ironizat pe suporterii steliști și a anunțat că nu se teme de Bruce Lee și Jackie Chan. ”Domnule, eu nu vreau să vorbesc nici de Bruce Lee, nici de Jackie Chan, nici de Van Damme, hai să vorbim lucruri serioase. Și eu pot să fac două conturi fake și să pun nu știu ce.

Noi ne-am asumat toată viața când am mers pe un stadion și tu ți-ai asumat când faci emisiuni. Toți ne asumăm ceea ce facem, atunci nu cred că suporterii ar trebui să ia în considerare acele amenințări. Niște bazaconii nu am ce să fac și mă apuc să scriu că fac și dreg. Dar, îl lăsăm și pe Bruce Lee și pe Jackie Chan în pace”, a declarat Mustață.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Mustață a fost extrem de ironic atunci când a fost întrebat de Horia Ivanovici, în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, dacă fanii celor de la FCSB vor sta acasă de frică și vor refuza deplasarea în Ghencea. ”Eu cred, eu m-am speriat, suporterii s-au speriat toate tare, de mă sună să le ceară bilete, eu de aș putea și aș mai spune că se mai face o tribună aș spune: ”Veniți vă luați biletele”. Dar, așa speriați sunt suporterii, că îmi cer biletele în continuu. Așa de speriați, s-au speriat rău de tot.

Horia, nu trăim în Zimbabwe, în Guatemala, în, nu trăim. Nouă deja ni s-a pus în vedere să nu facem anumite lucruri de către Jandarmerie, sunt instituțiile statului care sunt cu ochii pe noi, nu doar pe ei, sunt și pe noi, și eu nu pot să fac asemenea afirmații, să ameninț, să fac lucrurile astea, nu îmi stă în caracter”, a completat liderul Peluzei NORD.

ADVERTISEMENT

FCSB – CFR Cluj se va disputa în Ghencea, cu începere de la ora 21:30, după ce formația lui Gigi Becali a obținut în cele din urmă dreptul de a evolua pe acest stadion. Nu același lucru s-a întâmplat înainte de FCSB – Dinamo, când partida a fost mutată pe micuțul stadion Arcul de Triumf, jucându-se în fața a 6.000 de spectatori.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,00 este cota pentru ”FCSB se califică” înainte de dubla FCSB – Nordsjaelland

ADVERTISEMENT