Sport

CSA Steaua, reacție oficială după ce FCSB a închiriat Ghencea

CSA Steaua București a oferit prima reacție după ce FCSB a închiriat stadionul Ghencea pentru meciul împotriva lui CFR Cluj.
31.07.2023 | 19:18
CSA Steaua reactie oficiala dupa ce FCSB a inchiriat Ghencea
CSA Steaua a explicat de ce a acceptat cererea FCSB-ului pentru meciul cu CFR Cluj. Sursă foto: Facebook @Steaua București
ADVERTISEMENT

CSA Steaua București a semnat contractul de închieriere pentru meciul dintre FCSB și CFR Cluj, iar vicecampioana României revine în Ghencea după 8 ani. „Militarii” au publicat un comunicat de presă în acest sens.

CSA Steaua confirmă oficial că FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea: „Clauzele au fost aceleași ca la solicitarea anterioară”

CSA Steaua București au explicat că FCSB a îndeplinit toate condițiile cerute de „militari” de această dată: „Cu privire la contractual semnat între Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” și reprezentanții SC Fotbal Club FCSB SA, în vederea punerii la dispoziție a stadionului pentru partida SC Fotbal Club FCSB SA-CFR Cluj Napoca, din data de 6 august, facem următoarele precizări:

ADVERTISEMENT

– Clauzele contractului au fost aceleași ca și la solicitarea anterioară, cu FC Dinamo București. Acum, toate aceste clauze au fost îndeplinite de către reprezentanții SC Fotbal Club FCSB SA;

– Clubul Sportiv al Armatei Steaua a respectat, respectă și va respecta întotdeauna prevederile legale în vigoare”, se arată în comunicatul de presă emis de „roș-albaștrii”.

ADVERTISEMENT

FCSB a anunțat deja pe pagina de Facebook a clubului detalii despre meciul din Ghencea: „FCSB – CFR Cluj, pe Stadionul Steaua! FCSB anunță că partida cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, contând pentru etapa a patra a Superligii (duminică, 21:30) se va disputa pe Stadionul ‘Steaua’”.

Tichetele de acces la FCSB – CFR Cluj urmează să fie puse în vânzare în cel mai scurt timp: „Detaliile legate de vânzarea biletelor vor fi furnizate în curând!”.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua, nevoită să îi facă pe plac lui Gigi Becali: „După jucăm pe Arena Națională”

Gigi Becali a dezvăluit care e condiția principală pe care FCSB trebuie să o respecte conform contractului: „S-a semnat. Duminică se va juca în Ghencea. Bine că s-a rezolvat.

Când se rezolvă problema, e bine. Nu mai are rost să comentăm ce a fost. Avem obligaţia noi, staff-ul, jucătorii, antrenorii, să nu spunem că suntem Steaua”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB spune însă că stadionul Ghencea e doar o soluție secundară: „Noi o vom face. Noi nu putem să oprim galeria, nu avem cum să îi oprim. E vorba despre meciul acesta şi cât e Arena Naţională ocupată. Atât am nevoie, după jucăm pe Arena Naţională”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,60 este cota pentru „ambele echipe înscriu sau peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – CSKA 1948 Sofia

ADVERTISEMENT