Sport

CSA Steaua – U Cluj 1-3, în etapa 1 din grupele Cupei României Betano. ”Militarii”, din nou cu tribunele goale

U Cluj s-a impus cu scor 3-1 în fața celor de la CSA Steaua pe Ghencea, în Cupa României Betano. Meciul s-a desfășurat într-un uriaș anonimat.
28.09.2023 | 19:04
CSA Steaua  U Cluj 13 in etapa 1 din grupele Cupei Romaniei Betano Militarii din nou cu tribunele goale
CSA Steaua a debutat cu U Cluj, scor 1-3, în faza grupelor Cupei României Betano, dar spectatorii nu s-au înghesuit pe stadionul din Ghencea. Sursă foto: Mihai-Antonio VASILE/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
28-09-2023
16:15

Sub 2.000 de spectatori la CSA Steaua - U Cluj

CSA Steaua a debutat cu U Cluj, scor 1-3, în faza grupelor Cupei României Betano, dar spectatorii nu s-au înghesuit pe stadionul din Ghencea.

Organizatorii au anunțat că la meci au asistat 1.743 de fani, mulți dintre ei urmărind jocul de la peluză. Echipa lui Daniel Oprița s-a obișnuit să joace cu tribunele goale, fiind părăsită de tot mai mulți suporteri din cauza faptului că nu are drept de promovare.

28-09-2023
13:18

CSA Steaua - U Cluj 1-3 (Boiciuc 65 / Chipciu 27, F. Ilie 35, 53)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Min. 90+3 – Meciul s-a încheiat! U Cluj s-a impus categoric pe Stadionul Ghencea.

Min. 65 – GOOOL Steaua!!! Gazdele reduc din diferență prin Alexandru Boiciuc, fost jucător la U Cluj. Atacantul marchează printr-un șut puternic din afara careului după 6 minute de la introducerea pe teren.

Min. 53 – GOOOL U Cluj!!! Filip Ilie face dubla pentru oaspeți după o pasă a lui Vătăjelu.

Min. 45+5 – Pauză! În finalul primei reprizei CSA Steaua a cerut penalty, după o cădere în careu a lui Chunchukov. Arbitrul i-a dat galben atacantului pentru simulare.

Min. 35 – GOOOL U Cluj!!! Filip Ilie înscrie din centrarea din corner a lui Nistor.

Min. 27 – GOOOL U Cluj!!! Alexandru Chipciu deschide scorul cu un lob peste Pop!

Min. 1 – A început meciul! Lovitura de start a fost dată de jucătoarea de tenis de masă Bernadette Szocs!

28-09-2023
12:05

Echipele de start la CSA Steaua - U Cluj, ora 16:15

CSA Steaua: I. Pop – D. Maftei, Vîrtej, Walace, Beța, A. Ilie – Sierra, Mancuso, D. Matei – Chipirliu, Chunchukov. Rezerve: H. Iancu – Bărbulescu, Enceanu, Boiciuc, Raicu, Dobrescu, Buziuc, Topuzov, C. Avram. Antrenor: Daniel Oprița. 

U Cluj: Iliev – Peteleu, Masoero, Mitrea, Vătăjelu – Nistor, Bic, Doukoure, Chipciu – F. Ilie, Popadiuc. Rezerve: Gorcea – Oancea, Pițian, Miron, V. Gheorghe, Hofman, Fossati, D. Popa, Silaghi. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Meciul CSA Steaua – U Cluj are loc joi, 28 septembrie, cu începere de la ora 16:15, în cadrul etapei a grupei B a Cupei României Betano. „Militarii” trec printr-o prelungită criză de formă, în ultima etapă din Liga 2 abia smulgând în ultimul minut un egal pe teren propriu cu CSM Slatina. Tot în ulttimul minut s-a decis și rezultatul partidei U Cluj – Universitatea Craiova, ardelenii fiind cei care au negat succesul echipei vizitatoare.

Unde se joacă meciul CSA Steaua – U Cluj din Cupa României Betano

Confruntarea CSA Steaua – U Cluj se desfășoară joi, 28 septembrie, de la ora 16:15, în etapa 1 a grupei B din Cupa României Betano pe stadionul din Ghencea, dar nu trebuie să ne așteptăm la o afluență de public, pe de o parte pentru că rezultatele și,pe de alta calitatea modestă a jocului practicat de elevii lui Daniel Oprița nu prea au darul de a aduce suporterii la stadion. Etapa trecută din Liga 2 militarii au reușit să egaleze pe acest stadion pe CSM Slatina abia în ultimul minut.

ADVERTISEMENT

Pentru gazdele meciului în mod paradoxal Cupa României ar trebui să fie competiția cea mai bine tratată, unde să dea totul, pentru că e singura oficială unde poate face performanță, acesta fiind al treilea sezon de la promovare în care au interdicție la promovare pentru că au rămas club departamental. Însă și U Cluj tratează Cupa cu seriozitate, mai ales că a jucat finala ultimei ediții, pierdută numai după executarea loviturilor de departajare în fața lui Sepsi Sf. Gheorghe.

Cine transmite la TV partida CSA Steaua – U Cluj

Partida CSA Steaua – U Cluj  se joacă joi, 28 septembrie, de la ora 16:15, pe stadionul din Ghencea în etapa 1 din grupa D a Cupei României Betano și va putea fi vizionată pe micile ecrane pe canalele TV Digi Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. Fiind singura competiție oficială unde „militarii” pot da totul, este de așteptat ca U Cluj să aibă un meci greu.

ADVERTISEMENT

La București, joi, 28 septembrie, vom continua să avem o vreme deosebit de călduroasă pentru finalul lunii septembrie. Va fi soare cam în majoritatea zilei, cu câteva înnorări, dar trecătoare, fără pericol de ploaie. Maxima zilei va ajunge până la 28-29 grade și cam la această temperatură va avea loc meciul, pentru că începe la ora 16:15.

Ce absențe sunt în întâlnirea CSA Steaua – U Cluj

Antrenorul bucureștenilor, Daniel Oprița, nu are nici un motiv să odihnească titulari la acest meci, deoarece este singurul meci oficial, cu miză,de până acum, bineînțeles după etapele de calificare, CSA Steaua jucând doar de plăcere în Liga 2. Normal Oprița trebuie să folosească echipa de bază și fanii așteaptă ca trezirea echipei să vină la o partidă cu miză.

ADVERTISEMENT

Ioan Ovidiu Sabău va proceda la tradiționalul turn-over, nu mai puțin de cinci sau șase jucători din rândul rezervelor urmând a primi șansa de a demonstra ce pot. U Cluj a fost foarte aproape de a aduce o imensă bucurie fanilor, pierzând sezonul trecut trofeul doar după executarea loviturilor de la 11 metri în finala cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Cote la pariuri la jocul CSA Steaua – U Cluj

Este o partidă echilibrată pentru casele de pariuri deși pe teren vor fi două echipe de eșaloane diferite. 2,40 este cota la victorie pentru formația vizitatoare iar CSA Steaua are 3,00 pentru a merge mai departe. Șansă dublă X2 are cota de 1,40 iar șansă dublă 1X ajunge la 1,60. Un gol al Clujului valorează 1,35, un gol al „militarilor” bucureșteni ajunge la 1,55.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe se cunosc întrucâtva pentru că au avut ocazia să se dueleze de trei ori la nivelul Ligii 2. CSA Steaua a fost clar subordonată de formația ardeleană, care a câștigat toate partidele și , mai mult, nu a primit niciodată gol. 2-0 și 1-0 sunt scorurile favorabile „Șepcilor roșii” la București, 1-0 a fost pe teren propriu.


  • 3,20 este cota oferită de BETANO pentru „X” la meciul CSA Steaua – U Cluj

ADVERTISEMENT