Sport

CSM Bucureşti, eșec dur în Liga Campionilor cu Brest. “Tigroaicele” pierd în ultima secundă, după un final dramatic!

FANATIK.RO vă oferă detalii despre meciul CSM Bucureşti - Brest, programat sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 17:00 în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin
30.10.2021 | 18:22
CSM Bucuresti esec dur in Liga Campionilor cu Brest Tigroaicele pierd in ultima secunda dupa un final dramatic
ADVERTISEMENT
30-10-2021
14:00

CSM Bucureşti - Brest 29-30, după un final dramatic

CSM București își întrerupe seria de victorii în Liga Campionilor după eșecul dramatic din partida cu Brest. “Tigroaicele” au avut 29-27 pe final, dar au luat trei goluri în ultimele minute și au cedat jocul.

După acest rezultat, CSM București pierde teren în lupta pentru primele două locuri în grupă, care asigură calificarea în sferturile de finală. Iată cum arată clasamentul grupei după acest joc

CSM București pierde teren în clasament după eșecul cu Brest. Sursă foto: Captură Flashscore.ro

FINAL. Min 60. Brest înscrie la ultima fază și câștigă, 30-29

LIVE Min. 55: ”Tigroaicele” trec în avantaj 28-27

LIVE Min. 50: CSM București revine în meci 25-25

LIVE Min. 45: Brest trece în avantaj scor 22-24

LIVE Min. 40: Cele două echipe se află la egalitate 21-21

LIVE Min. 30: La pauză CSM conduce cu 16-14

LIVE Min. 25: CSM și Brest se află în cpontinuare la egalitate 12-12

LIVE Min. 20: ”Tigroaicele” au fost egalate la 9

LIVE Min. 15: CSM se menține la conducere, dar franțuzoaicele au echilibrat jocul. 8-6 pentru CSM

LIVE Min. 10: Cristina Neagu face spectacol a marcat 5 goluri. 7-4 pentru CSM

LIVE Min. 5: CSM a început foarte bine disputa și conduce cu 4-2, Neagu a marcat două goluri 

LIVE Min. 1 – A început meciul 0-0 

Vezi AICI cele mai importante faze ale meciului

Meciul CSM Bucureşti – Brest are loc sâmbătă, 30 octombrie, cu începere de la ora 17:00 în cadrul etapei a 6-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. După primele cinci runde, CSM ocupă locul 4 cu 6 puncte iar Brest se află imediat în urma sa, cu 4 puncte.

Unde se joacă meciul CSM Bucureşti – Brest

Confruntarea CSM Bucureşti – Brest se dispută sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 17:00, în etapa a 6-a din grupa a Ligii Campionilor la handbal feminin în Sala Polivalentă din Capitală. Este un meci extrem de important pentru fetele pregătite de Adi Vasile, care în caz de victorie pot ataca primele două locuri din grupă, care califică automat echipele în sferturi de finală.

ADVERTISEMENT

Din păcate, importantul aport al publicului, prezent de fiecare dată în tribunele Sălii Polivalente în număr destul de consistent atunci când a fost permis, nu va exista de această dată. Autorităţile au decis să nu mai permită accesul spectatorilor la competiţiile sportive, indiferent dacă sunt sau nu vaccinaţi.

Cine transmite la TV partida CSM Bucureşti – Brest

Partida CSM Bucureşti – Brest se joacă sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă din Capitală, în etapa a 6-a a grupei A din Liga Campionilor la handbal feminin şi este televizată în direct pe programele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport 1. O mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Este un meci foarte greu pentru bucureştence, pentru că Brest reprezintă o echipă puternică în handbalul feminin, prezentă sezonul trecut în Final Four. Clubul a emis bilete virtuale, îndemnând fanii să le cumpere, pentru ca banii obţinuţi să fie donaţi spitalului Colţea.

Ce jucătoare lipsesc din întâlnirea CSM Bucureşti – Brest

CSM Bucureşti are în continuare mari probleme pe extrema stângă, acolo unde Siraba Dembele şi Martina Smmets sunt indisponibile. Există doar varianta Alexandra Dindiligan. În schimb, vestea bună este revenirea norvegiencei Malin Aune, extremă dreapta alături de Carmen Martin.

ADVERTISEMENT

Brest Bretagne vine la Bucureşti cu lotul aproape complet, nu există probleme importante la nivelul nucleului de bază. Franţuzoaicele au pierdut toate deplasările de până acum şi vor să obţină la Bucureşti primele puncte “afară”, profitând şi de faptul că se va juca fără public.

Cristina Neagu şi-a regăsit forma în meciurile din Liga Campionilor

CSM Bucureşi a început prost grupa de Liga Campionilor, cu două eşcuri în primele două etape. Însă a reuşit să îşi revină şi a acumulat trei succese consecutiv, cel mai important fiind reuşit la Dortmund, în Germania, în faţa unei echipa care la acel moment era neînvinsă şi care bătuse pe Brest la trei goluri.

ADVERTISEMENT

Un factor important îl reprezintă revenirea la forma ei din vremurile bune a Cristinei Neagu. Aceasta a fost permanent, meci de meci, golgetera tigroiacelor şi are o medie de reuşite pe meci din care poate spera să se bată la titlul de tunarul Ligii Campionilor.

Cote la pariuri pentru jocul CSM Bucureşti – Brest

Este un meci echilibrat şi acest echilibru este reflectat şi în cotele la pariuri. CSM e favorită la o cotă de 1,80, iar pentru Brest succesul e cotat la 2,70. Egalul, evident, fiind foarte rar în handbal, are cotă 9,00. Şi un număr de goluri de cel puţin 52 în meci are cotă 1,85.

Este pentru prima oară când CSM Bucureşti are ca adversar echipa franceză Brest-Bretagne. Până acum tigroiacele au dat îm mai multe rânduri de o altă forţă a handbalului feminin din Hexagon, Metz, o echipă care are un CV mult mai bogat decât Brest.

ADVERTISEMENT