Sport

CSM București – SCM Râmnicu Vâlcea 23-22. Finala campionatului s-a jucat până în ultima secundă! “Tigroaicele” devin favorite la titlu

11.03.2020 | 19:56
CSM Bucuresti  SCM Ramnicu Valcea 2322 Finala campionatului sa jucat pana in ultima secunda Tigroaicele devin favorite la titlu
CSM București - SCM Râmnicu Vâlcea se joacă ACUM. Finala pentru titlu e cu porțile închise. "Tigroaicele" sunt în avantaj
ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti câştigă finala campionatului cu SCM Râmnicu Vâlcea cu scorul de 23-22. A fost un meci de o încărcătură extraordinară chiar dacă s-a jucat fără fani din cauza ameninţării coronavirusului. Chiar dacă a suferit mult pe final, CSM Bucureşti s-a impus la un gol. Liscevic, starul celor de la SCM, a avut şansa golului egalării în ultimele secunde, dar s-a precipitat şi arbitri au fluierat abatere de paşi. Cu acest succes, CSM Bucureşti devine favorită pentru titlu. În acest moment, “tigroaicele” sunt la egalitate de puncte cu SCM Râmnicu Vâlcea, însă au un meci mai puţin disputat.  


FINAL DE MECI! CSM Bucureşti – SCM Rm. Vâlcea 23-22. Liscevic face paşi la ultimul atac al celor de la SCM Rm. Vâlcea şi CSM Bucureşti se impune cu 23-22.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

#FinalScore I CSM Bucuresti Handbal 🆚 SCM Râmnicu Vâlcea – Handbal feminin 23-22

Posted by CSM Bucuresti on Wednesday, March 11, 2020

Min. 58. CSM Bucureşti – SCM Rm. Vâlcea 23-22. Denisa Dedu are o intervenţie cât o victorie. Dar CSM mai trebuie să înscrie.

Min. 55. CSM Bucureşti – SCM Rm. Vâlcea 22-21. Glibko ratează o lovitură de la 7 metri şi ar putea costa foarte mult SCM-ul.

ADVERTISEMENT

Min. 52. CSM Bucureşti – SCM Rm. Vâlcea 21-20. Neagu reuşeşte să marcheze primul gol după patru minute.

Min. 48. CSM Bucureşti – SCM Rm. Vâlcea 20-20. Finalul va fi incendiar. Râmnicu Vâlcea egalează în minutul 47.

ADVERTISEMENT

Min. 47. CSM Bucureşti – SCM Rm. Vâlcea 20-19. Campioana reuşeşte să revină la un gol şi Adi Vasile cere time-out. CSM-ul mai are un gol avans după ce în debutul reprizei avea 4 goluri.

Min. 43: CSM Bucureşti – SCM Rm. Vâlcea 19-17. Meciul se încinge. Intensitatea jocului set e foarte mare, iar până acum CSM Bucureşti reuşeşte să îşi conserve avansul

ADVERTISEMENT

Min. 34: CSM Bucureşti – SCM Rm. Vâlcea 17-13. “Tigroaicele” se desprind la patru goluri, cel mai mare avans pe care l-au avut

Start în partea secundă

Min. 30. CSM Bucureşti – SCM Rm. Vâlcea 15-12. Avantaj important pentru echipa lui Adi Vasile după primele 30 de minute după o repriză foarte bună

VEZI VIDEO: 

Half Time: CSMB vs Valcea 15-12

#HalfTime I CSM Bucuresti Handbal 🆚 SCM Râmnicu Vâlcea – Handbal feminin 15-12Haideti, fetelor! 💪🏼#OrasulTau #EchipaTa #CSMBucuresti

Posted by CSM Bucuresti on Wednesday, March 11, 2020

Min. 25. CSM Bucureşti – SCM Rm. Vâlcea 12-9. “Tigroaicele” s-au desprins datorită golurilor marcate de Cvijic şi Lekic

Min. 15. CSM Bucureşti – SCM Râmnicu Vâlcea 8-8. Început echilibrat de meci

START de meci! Mai puţin de 100 de oameni au voie în Sala Polivalentă din Bucureşti la derby-ul Ligii Naţionale dintre CSM Bucureşti  şi SCM Râmnicu Vâlcea


CSM București – SCM Râmnicu Vâlcea Live Stream Online TVR 2

Partida CSM București – SCM Râmicu Vâlcea se dispută miercuri, 11 martie, de la ora 18:30 în Sala Polivalentă din Capitală, în cadrul campionatului național de handbal feminin și este televizată în direct de postul TVR 2. Puteți urmări acest meci deosebit de important pentru soarta titlului de campioană și în format LIVE VIDEO, intrând pe site-ul FANATIK.RO.

Așadar, cel mai important eveniment al handbalului feminin pe plan intern, la care s-ar fi creat o atmosferă senzațională, pentru că erau așteptați și cel puțin 500 de suporteri vâlceni, se va juca fără spectatori, ca urmare a deciziei Guvernului României de limita numărul de spectatori inclusiv la evenimentele sportive la maxim 1000 de persoane. Cum la acest meci finală pentru titlu erau așteptați cel puțin 3-4000 de spectatori s-a luat decizia de a se juca fără public.

Bucureștencele sunt obligate să câștige

O decizie evident provocată de epidemia de coronavirus, care începe, din păcate, să se facă tot mai simțită și în țara noastră și care omoară practic un spectacol ce se anunța a fi unul deosebit, însă în situații de asemenea gravitate evident că se iau măsuri speciale, care trebuie respectate.

Pentru CSM București este meciul de totul sau nimic. Asta pentru că avansul echipei vâlcene, aflată pe primul loc, este de trei puncte, însă, în condițiile în care tigroaicele au un meci mai puțin jucat. În tur, la Râmnicu Vâlcea, la capătul unei partide dramatice fetele lui Florentin Pera s-au impus cu 20-19, deci au și avantajul la directe cu această victorie.

CSM mai are o restanță cu Slobozia

Dacă echipa pregătită de cuplul Adi Vasile-Per Johansson va obține victoria va deveni și principala favorită la câștigarea campionatului, pentru că va reduce distanța la un singur punct și va putea prelua conducerea câștigând partida restanță cu ultima clasată, HCM Slobozia (Corona Brașov s-a retras din campionat).

Este limpede că știind acest lucru vâlcencele vor veni la București, acum ajutate în bună măsură și de faptul că nu vor avea presiunea tribunelor asupra lor, pentru a scoate cel puțin un egal. Cele două echipe au distribuții aproape complete, absența norvegiencei Nora Mork la CSM fiind una de durată, până în viitorul sezon.

Ultimul meci la Bucurșeti a adus singura victorie vâlceană

La meci vor avea voie doar 25 de persoane din fiecare tabără, incluzând aici jucătoarele, stafful tehnic, cel medical, conducători și alți oficiali ai celor două cluburi. Până și presa are acces limitat, maxim doi jurnaliști de la o publicație sau un post radio sau TV pentru cei din audioTV.

Râmnicu Vâlcea e campioana în exercițiu, după ce a reușit să întrerupă o hegemonie de cinci ani a celor de la CSM București. Ultimul meci jucat în Capitală a însemnat în 2018 și singurul succes pentru gruparea din Zăvoi, 22-19, după o serie de eșecuri pe bandă rulantă.

 

ADVERTISEMENT