News

CTP a răbufnit la TV. Ce a remarcat după ce a văzut imaginile cu Diana Șoșoacă la Cotroceni

14.12.2020 | 18:20
CTP a răbufnit la TV. Ce a remarcat după ce a văzut imaginile cu Diana Șoșoacă la Cotroceni
Cristian Tudor Popescu, reacție dură la adresa AUR. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu i-a criticat în termeni duri pe reprezentanții AUR la negocierile de la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis.

George Simion și avocata Diana Șoșoacă au refuzat să poarte mască și să se testeze pentru Covid-19, lucru taxat dur de Cristian Tudor Popescu.

ADVERTISEMENT

Gazetarul a făcut un exercițiu de imaginație prin care AUR ar fi la putere și le-a transmis celor din PNL și USR că este vina lor pentru că AUR a ajuns în Parlament.

CTP o critică pe Diana Șoșoacă și pe colegii săi din AUR

Doamna Șoșoacă a refuzat să poarte mască, și-a dat jos masca. A refuzat să se testeze, să facă test PCR pentru a participa la negocieri.

ADVERTISEMENT

Hai să ne imaginăm ce ar însemna să fie AUR la guvernare? Să aibă ei majoritate? Ar fi în primul rând „jos botnița” și programul „liber la moarte”.

Ce au făcut ei acum în pandemie? Au venit cu o hartă a României mari, în condițiile în care Cadrilaterul e al Bulgariei, ai Transnistria care are problemele ei cu Rusia”, a vorbit CTP la Digi 24.

De asemenea, Cristian Tudor Popescu i-a criticat pe cei din AUR că militează pentru alipirea Basarabiei cu România.

ADVERTISEMENT

Domnul Iohannis ne-a amintit că există. Ce privește AUR, spuneam că acel gest de a-i aduce președintelui harta României Mari e un gest absurd, inutil. Nu mai zic de gesturile de dinainte, cele cu masca, cu testele și cu școlile. Numai că fiecare astfel de atitudine iresponsabilă, grotescă a acesti formațiuni politice e o palmă pe obrazul celorlalte partide.

PNL și USR, iată ce au ajuns să voteze oamenii în urma greșelilor față de cetățeni pe care le-au făcut PNL și USR. AUR este un memento, o reamintire continuă pentru PNL și USR a prostiilor pe care le-au făcut în această toamnă.

Klaus Iohannis și Ludovic Orban nu se simpatizează câtuși de puțin, datează din 2014, au fost împreună siliți de politică. Acum se pune problema cât de tare va apăsa Klaus Iohannis pentru a-l înlătura pe Ludovic Orban, a explicat gazetarul.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri