News

CTP, atac devastator la adresa prefectului Capitalei: ”Dobitocul perfect”

19.10.2020 | 08:27
CTP atac devastator la adresa prefectului Capitalei Dobitocul perfect
ADVERTISEMENT

Nehotărârea și bâlbâielile arătate de autoritățile din Capitală în criza Covid-19 au declanșat un atac dur al lui CTP la adresa decidenților.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut a avut o reacție extrem de dură față de prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, cel care a fost în centrul mai multor declarații confuze în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Într-o postare din mediul virtual, CTP nu o uită nici pe ”Molusca Anisie” de la Ministerul Educației, despre care spune că ar face un cuplu perfect, în toată această mare de neînțelegeri, cu prefectul din București.

CTP, despre prefectul Capitalei: ”Dobitocul perfect”

Pe fondul ultimelor evenimente din București, Cristian Tudor Popescu a reacționat vehement pe pagina sa oficială de Facebook. Jurnalistul îl acuză dur pe prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, după ezitările acestuia din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

”Prefectul Capitalei, Cojanu, este dobitocul perfect. Prostia lui înfoiată, de partid şi de stat, omoară oameni. Mi-e scârbă să vă demonstrez asta. Uitaţi-vă la declaraţiile lui, dacă nu le-aţi auzit în direct.

La ora când scriu, aşa-numitul prefect nu a reuşit să afle numărul de infectaţi de azi din Bucureşti, transmis oficial de la ora 13 – spune că era „la cumpărături” când s-a comunicat. Guvernul îl menţine încă în funcţie. Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie”, a scris publicistul pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT

Prefect – dobitocul perfect Prefectul Capitalei, Cojanu, este dobitocul perfect. Prostia lui înfoiată, de partid…

Geplaatst door Cristian Tudor Popescu op Zondag 18 oktober 2020

De unde vine atacul lui CTP

Reacția acidă a lui CTP față de Gheorghe Cojanu vine după ce prefectul Capitalei, care este și șeful Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă nu ştia, nici la 10 ore de la comunicarea publică a datelor oficiale despre situația la zi a epidemiei de coronavirus, care este numărul de noi infectări din oraşul de care răspunde.

Într-o intervenție la Digi24, Gheorghe Cojanu a motivat că era la cumpărături duminică, atunci când a fost întrebat care este rata de infectare, şi a admis că se mai bâlbâie în comunicarea publică pentru că este permanent ”în tensiune”.

ADVERTISEMENT

Duminică, numărul cazurilor de COVID-19 a explodat în Bucuresti, iar autoritățile au trecut la planul următor. Premierul Ludovic Orban a anunțat noi măsuri restrictive care vor fi aplicate în Capitală.

”Se va institui purtarea măștii în toate spațiile publice închise și deschise. La solicitarea mediului cultural și a HORECA, noi am schimbat evaluarea inițială și am introdus pragul de 3 la mie.

După 3 la mie se suspendă activitatea în instituțiile de cultură, teatre, cinematografe, dar și în restaurante, cafenele. Aceste măsuri au valabilitate 14 zile.

Obiectivul nostru este ca în această perioadă să oprim creșterea numărului de infectări. Sunt cele mai severe măsuri cuprinse în hotărârea privind starea de alertă. Obiectivul măsurilor este acela de a reduce cât mai mult interacțiunile între oameni”, a explicat premierul la B1 TV.

ADVERTISEMENT
Tags: