News

CTP îi desființează pe Klaus Iohannis și pe Marcel Ciolacu: „Un politician de doi bani și un tembel”

01.05.2020 | 21:01
CTP ii desfiinteaza pe Klaus Iohannis si pe Marcel Ciolacu Un politician de doi bani si un tembel
Iohannis și Ciolacu, desființați de CTP. Foto: Consultari PSD Klaus Iohannis Marcel Ciolacu Gabriela Firea Inquam George Calin (3)
ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu a măturat pe jos cu președintele Klaus Iohannis, dar și cu liderul PSD Marcel Ciolacu.

Gazetarul nu l-a iertat pe Iohannis pentru ieșirea în care i-a acuzat pe cei din PSD că vor să vândă Ardealul ungurilor, dar nici pe Ciolacu pentru că a permis ca proiectul autonomiei Ținutului Secuiesc să treacă de Camera Deputaților.

ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu, atac la Klaus Iohannis

Surprinzător, jurnalistul l-a desființat inițial pe președintele Klaus Iohannis, după ce acesta i-a acuzat pe PSD-iști că vor să vândă Ardealul guvernului de la Budapesta.

„Iohannis e trufaș, rece, arogant, dar nu credeam că e capabil de un asemenea kitch, un teatru de un prost gust desărvârșit, demn de un politician de doi bani. PE-SE-DE, PE-SE-DE, Ja Napot Kivanok, a jucat un teatru prost, a intrat în zona mocirlei slinoase din politică. A forțat peste marginile admise lovitura politică.

ADVERTISEMENT

Putea să spună că PSD are un istoric de trocuri cu UDMR, de înțelegeri pe sub colțul mesei, cum a fost și în trecut cu Dragnea.

Putea să spună, iată ce au făcut, nu e de mirare că o fac iar. Cum să spună Iohannis așa ceva? Adică Ciolacu vinde Ardealul lui Viktor Orban, da ce-i dă în schimb? Că asta întreabă Iohannis, păi ce dreacu’ putea să-i promită pentru Ardeal? Pentru 1 milion de maghiari și 5 milioane de români. Ce să facă cu el în Ungaria Viktor Orban? O absurditate”, a răbufnit Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu, făcut tembel de CTP

Totodată, gazetarul l-a criticat dur și pe Marcel Ciolacul, liderul PSD, pe care l-a făcut tembel. „Va rămâne faptul că în Camera Deputaților, în 2020, în România, a fost aprobat acest proiect de lege pentru autonomia Ținutului Secuiesc.

Tacit înseamnă aprobare! Mulți au spus, trădătorii de țară, bravo Iohannis, dar asta înseamnă să dai frâu liber viscerelor și să nu-ți folosești partea mai de dus a corpului. Ce interes aveau acum PSD să treacă acest proiect de lege? Nu sunt într-o operațiune. E tembelism, domnul Ciolacu e tembel, pur și simplu! Nu înseamnă neapărat că e idiot, tembel înseamnă o persoană delăsătoare”, a completat CTP.

ADVERTISEMENT

tembel, ~ă smf, a [At: IST. AM. 5572 / V: (înv) ~mpel, (reg) tim~ / Pl: ~i, ~e / E: tc tembel] 1-2 (Persoană) nepăsătoare. 3-4 (Persoană) leneșă. 5-6 (Persoană) incapabilă Si: tălâmb (2).

ADVERTISEMENT