ADVERTISEMENT
News

CTP, un nou derapaj la TV. A umilit-o pe Viorica Dăncilă: ”I se spunea proasta nației”

CTP a avut un nou derapaj în ceea ce o privește pe Viorica Dăncilă, recent numită consultant la Banca Națională a României.
Autor: Adrian Baciu | 21.05.2021 | 20:54
CTP, un nou derapaj la TV. A umilit-o pe Viorica Dăncilă: ”I se spunea proasta nației”
CTP, un nou derapaj la TV. A umilit-o pe Viorica Dăncilă: ”I se spunea proasta nației”. Sursa foto: Colaj Fanatik

Cristian Tudor Popescu a lansat noi atacuri extrem de dure în direcția fostului premier Viorica Dăncilă, numită recent într-o funcție importantă la BNR.

ADVERTISEMENT

Gazetarul nu s-a ferit de cuvinte atunci când a comentat gestul lui Mugur Isărescu de a o numi pe Dăncilă, căreia ”i se spunea proasta nației”, într-o funcție de o asemenea importanță.

În opinia lui CTP, ceea ce au făcut cei de la BNR prin această angajare a fostei membre PSD denotă disprețul față de oameni și față de cetățenii onești ai acestei țări.

CTP a umilit-o pe Dăncilă după angajarea la BNR: ”I se spunea proasta nației”

Cristian Tudor Popescu a atacat dur dubla numire Viorica Dăncilă – Ioan Mircea Pașcu la BNR. Ziaristul crede că aceștia au fost înregimentați în banca centrală pentru a închide gura PSD-ului.

ADVERTISEMENT

”În mediul privat nu i-ar fi angajat nici dracu să le pieptene coada. Pașcu făcea gălăgie, ataca conducerea partidului din toate direcțiile. Ca să-i liniștească, i-a luat Mugur. 

Le-a făcut un serviciu PSD-ului că le-a dat aceste funcții și le-a închis gura. Întrebarea este: cum arătăm noi, cetățenii ăștia de pe aici, care plătim taxe, impozite, în ochii lui Mugur Isărescu?”, a spus CTP la Digi24.

În ceea ce privește strict numirea fostului premier, CTP spune că Mugur Isărescu ar privi-o pe Dăncilă ca pe ”o rușine națională” căreia ”i se spunea proasta nației”.

ADVERTISEMENT

”Ce își spune Mugur Isărescu: ‘asta e o rușine națională, pe care eu o aduc în BNR. Ce o să zică oamenii ăștia? O fac pentru că pot, ce o să-mi faceți. Sunt într-o poziție de decizie. Cârâie presa, scrie Popescu, ce o să ziceți. Asta e’. 

Asta arată disprețul față de oameni, de simpli cetățeni ai acestei țări. Când numește astfel de oameni în funcție la o așa instituție importantă. I se spunea Proasta Nației, uite că eu pot să o pun, care e problema?”, a mai spus CTP la postul de știri.

ADVERTISEMENT

CTP: ”Dăncilă și Pașcu au primit posturi cadou de 16.000 de lei pe lună”

CTP este revoltat de faptul că, în condițiile în care mulți oameni din țară și-au pierdut locul de muncă în pandemie, două persoane ca Dăncilă și Pașcu, fără ocupație ”au primit pur și simplu posturi cadou cu 16.000 de lei pe lună”.

”Ce-o fi în mintea atâtor oameni care și-au pierdut locul de muncă în pandemie, care depun CV-uri pe net, se duc la interviuri, dau concursuri… și iată că aceste două persoane, fără ocupație, au primit pur și simplu posturi cadou cu 16.000 de lei pe lună”.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește viitorul celor doi la BNR, Cristian Tudor Popescu nu crede că aceștia vor renunța la posturi, în ciuda valurilor de critici din spațiul public.

”Cred că vor rămâne acolo. Cum v-am spus, câinii latră, ursul …. ce să-i faci, nu ai ce să-i faci. De la PSD reacțiile au fost așteptate. I-au urat succes doamnei, iar de la liberali ce să vină.

Premierul a spus că nu se amestecă în politica de cadre de la BNR, iar Orban, cu cinism, a spus că pe doamna Dăncilă o recomandă vocea și talentul”, a mai spus gazetarul.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!