Life

Cu cât se vând două apartamente într-o zonă foarte bună din București. ANAF le-a scos la licitație

La ce preț se vând două apartamente într-o zonă foarte bună din București, scoase la licitație de ANAF. Ce dotări au imobilele.
22.02.2024 | 20:14
Cu cat se vand doua apartamente intro zona foarte buna din Bucuresti ANAF lea scos la licitatie
Cât costă două apartamente scoase la licitație de ANAF. Sursa foto: Hepta, Pinterest/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

ANAF a scos la licitație două apartamente într-o zonă foarte bună din București. Ce dotări au cele două imobile și care este prețul de pornire la licitație?

Cu cât se vând două apartamente într-o zonă foarte bună din București, scoase la licitație de ANAF

De multe ori, ANAF organizează licitații unde multe bunuri se vând la prețuri destul de accesibile, fie că este vorba despre mașini sau locuințe.

ADVERTISEMENT

De curând, ANAF a scos la licitație două apartamente, situate într-o zonă foarte bună din Capitală, chiar în centru. Acestea se vând la un preț de 7.876.000 lei. Licitația este programată pe 12 martie 2024.

Apartamentele sunt situate în Sectorul 3 din Capitală, pe Bd. Unirii. Licitația pentru cele două apartamente va avea loc în martie, după cum arată anunțul postat de ANAF pe pagina de Facebook ANAF – Anunțuri valorificare bunuri.

ADVERTISEMENT

Primul imobil este un apartament ce a fost transformat într-un spațiu comercial, având o cotă de teren de 431,32 mp. Părțile comune sunt casa scării, holul, coridoarele, terasa și instalațiile tehnice. Mai există, de asemenea, și alte părți comune.

De asemenea, al doilea imobil este o unitate individuală. Acesta se află în Sectorul 3, pe Bd. Unirii nr. 33, “Apartament spațiu comercial, cotă teren 242,87 mp, părți comune: casa scării, holuri, coridoare, terasă, instalații tehnice, alte părți comune”, se arată în anunțul ANAF.

ADVERTISEMENT

Cât despre locația licitației, aceasta se va desfășura la sediul din București, Sector 3, pe Str. Lucrețiu Pătrășcanu, nr. 10, Corp B, etajul 2, camera 202, se mai precizează în anunț.

Pentru cei care își doresc informații suplimentare, precum condiții de participare la licitație, depunerea ofertei și alte aspecte, se pot adresa la sediul ANAF sau pot apela numărul de telefon menționat în anunț.

ADVERTISEMENT

Anunțul integraf se află pe site-ul anaf.ro, la secțiunea Anunțuri – Valorificare prin licitație a bunurilor sechestrate – Unitate/Subunitate fiscală: Bucuresti Executări silite cazuri speciale.

Acum ceva timp, ANAF a scos la licitație o vilă fabuloasă, la un preț neașteptat. Locuința se află în Ploiești și are două etaje, iar prețul de la care s-a pornit a fost de 658.117 de lei, adică în jur de 130.000 de euro, cât pentru un apartament cu trei camere în Capitală.

ADVERTISEMENT
Tags: