Life

Cu ce a impresionat-o Violeta pe Andreea Marin. Ce i-a zis fiica ei când avea doar doi anișori

Andreea Marin și-a lansat de curând o carte, „Nu există nu se poate” care prezintă situații din care ne putem inspira atunci când credem că drumul nostru s-a înfundat.
18.03.2022 | 18:21
Cu ce a impresionato Violeta pe Andreea Marin Ce ia zis fiica ei cand avea doar doi anisori
ADVERTISEMENT

Iar expresia „Nu există nu se poate!” nu e doar titlul emisiunii pe care Andreea Marin a prezentat-0 la TVR 2, ci ceva mult mai profund, o propoziție moștenită de la tatăl ei. Ambasadoarea UNICEF în România a vorbit despre importanța cărții pe care a lansat-o ieri, pe 17 martie 2022, dar și cum fiica ei i-a deschis ochii, când avea doar 2 anișori.

Andreea Marin a aflat de la fiica ei că „nu există nu se poate”

În prima parte a cărții, Zâna Surprizelor vorbește despre experiențele din viața ei care i-au arătat că mereu se poate, oricât de multe obstacole ar avea în cale. Prezentatoarea TV a vorbit la Teo Show despre lecția de biruință învățată de la tatăl ei și a exemplificat cu experiența care i-a arătat că nu e clișeistic să spui că mereu poți un pic mai mult, amintind chiar de fiica ei.

ADVERTISEMENT

Andreea a povestit despre un moment în care a ieșit la săniuș cu Violeta și fratele ei. La un moment dat, vedeta a obosit să îi mai tragă pe amândoi. În clipa când a vrut să renunțe să-i mai care cu sania și le-a propus să facă și alte activități, fata ei, pe atunci având doar 2 ani, i-a spus: „Mami, nu există nu se poate!”.

„Avea în sânge cuvintele astea”

„Partea a doua a cărții e cu oameni pe care i-am intervievat în seria Nu există nu se poate. Sunt oameni care au dovedit că poți porni la drum cu mâinile goale.  Tatăl meu era convins că nu există nu se poate. Avea în sânge cuvintele astea”, a declarat Andreea Marin la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Apoi, ex-prezentatoarea  a reamintit că a trecut printr-o depresie urâtă din care nu putea ieși fără ajutorul specialiștilor.

„Am fost antrenată pentru greu. Nu am acceptat sprijinul specialiștilor în depresie. În timp am înțeles că îmi pot fi acești oameni de ajutor”, a mai povestit Andreea Marin în emisiunea lui Teo Trandafir.

ADVERTISEMENT